Meer Animes die gepland staan voor release in 2024!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Maak je klaar voor de anime releases in 2024, waar liefhebbers kunnen uitkijken naar een gevarieerd scala aan avonturen en verrassingen. Van de terugkeer van geliefde series tot de introductie van volledig nieuwe verhalen, belooft het komende jaar een boeiende mix van vervolgen, aanpassingen en nieuwe releases. Verken de intense werelden van horror en werkplekhumor, en duik in de sensatie van Koreaanse webnovels. Deze onthulling biedt een voorproefje van de opwindende vooruitzichten die anime liefhebbers te wachten staan. Of het nu gaat om de aantrekkingskracht van bekende favorieten of de intrige van nieuwe verhaallijnen, de anime-lineup voor 2024 staat klaar om het publiek te boeien.

Blue Lock Seizoen 2

Anime-liefhebbers kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van Blue Lock voor het tweede seizoen. De Japanse manga, aangepast tot een anime serie in augustus 2021, trok de aandacht tijdens het 24 afleveringen tellende eerste seizoen, dat liep van 9 oktober 2022 tot 26 maart 2022. Blue Lock volgt het verhaal van Yoichi Isagi, die streeft naar het beheersen van het titulaire trainingsregime onder leiding van coach Ego Jinpachi om ‘s werelds beste spits te worden. Seizoen 2, aangekondigd op AnimeJapan in maart 2023 samen met een film-spin-off genaamd Episode Nagi, is nog in ontwikkeling en de releasedatum is nog niet officieel bevestigd. Gezien het feit dat Seizoen 1 90 hoofdstukken van de originele manga behandelde, en de manga in totaal 199 hoofdstukken heeft, zou Seizoen 2 een vergelijkbaar traject kunnen volgen. Met de recente bevestiging van Seizoen 2 zijn fans hoopvol voor een release tussen mei en juli 2024, gezien het eerdere patroon van aankondigingen en premières voor de serie.

Bleach: Thousand-Year Blood War Deel 3

Bleach: Thousand-Year Blood War” ontvouwt voortdurend het conflict tussen de Quincy en Soul Reapers. Nu we de stadia van het infiltreren van de Soul Society hebben overwonnen, is het verhaal geëvolueerd naar de aanwezigheid van Quincy in het Soul King Palace. Onze protagonisten bevinden zich in een race om de Soul King te bereiken naarmate de strijd heviger wordt. Het officiële Bleach anime Twitter-account heeft de release van Bleach: Thousand-Year Blood War Part 3 volgend jaar bevestigd.

One Punch Man 3 

Rumors are circulating that more details about One Punch Man Season 3 could be unveiled at Jump Festa 2024, an annual manga and anime convention in Tokyo known for major announcements. This event has been a platform for revealing information about upcoming shows, as demonstrated in the past with announcements for series like Jujutsu Kaisen and Spy x Family. With a rumored 2024 release date for One Punch Man Season 3 and a prolonged period without significant updates, Jump Festa 2024 could serve as the ideal venue to reignite excitement as we approach the new year. The event is scheduled for Saturday, December 16, and Sunday, December 17, 2023. Fans are hopeful that this convention will bring long-awaited news about the highly anticipated new season of One Punch Man.

Mashle: Magic and Muscles Season 2

Aniplex heeft de trailer met Engelse ondertiteling voor Mashle: Magic and Muscles Seizoen 2 onthuld. De preview geeft aan dat het aankomende seizoen zal ingaan op de Divine Visionary Selection Exam arc uit de manga. Gepland om te debuteren in het Winterseizoen van 2024, volgt dit verhaal Mash terwijl hij concurreert tegen geduchte tovenaars uit het hele land om de felbegeerde titel van Divine Visionary te verkrijgen. De trailer introduceert nieuwe personages, waaronder raadselachtige Divine Visionary-kandidaten en ontsnapte ter dood veroordeelden uit Hecatrice Prison, wat een element van gevaar toevoegt aan het verhaal.

Black Bultler: Public School Art

Black Butler speelt zich af in het Victoriaanse Engeland en draait om Ciel Phantomhive, de protagonist. Na de tragische dood van zijn ouders sluit Ciel een pact met een demon genaamd Sebastian Michaelis, waarbij hij zijn ziel aanbiedt in ruil voor wraak op de moordenaars van zijn ouders. Sebastian neemt de rol aan van de butler van de Phantomhive-familie en verbergt zijn buitengewone bovennatuurlijke demonische krachten. Het verhaal, een mix van mysterie, bovennatuurlijke elementen, komedie en drama, onderzoekt thema’s als loyaliteit, moraliteit en menselijkheid. De aankondiging van een nieuw seizoen vond plaats op Anime Expo 2023, vergezeld van de release van de officiële trailer voor het seizoen van 2024. Hoewel de specifieke releasedatum nog niet is bekendgemaakt, bevestigt de titel van de trailer dat het nieuwe seizoen van “Black Butler” gepland staat voor uitzending in 2024.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top