Bezoek deze drie exposanten bij de aankomende editie van HMIA!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welke exposanten kan je bezoeken tijdens onze volgende editie?

Bamaar Stoffengroothandel

Wil je een bijzondere handgemaakte happi jas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons naaiatelier (Arnhem – Nederland) maken wij deze prachtige Japanse jassen met 100% katoenen stoffen. Ideaal voor de zomer, een festival, het strand of een spelletjesavond. Wij maken handgemaakte happi-jassen in beperkte oplage. Waarom? Want ieder mens is uniek en daarom verdien jij een uniek jasje. Kom gerust eens kijken, probeer een happi jas en scoor een uniek exemplaar.

Atomic Geisha Design

Atomic Geisha is een kunstenaar, illustrator en ontwerper gevestigd in NL. Geïnspireerd door de vintage stijlen uit de jaren ’40 en ’60, Geek en de Japanse cultuur, gebruikt ze in haar illustraties zowel analoge als digitale technieken. Bij haar kleine bedrijf (Atomic Geisha Design) vind je haar kunstwerken op premium ansichtkaarten, kunstprints, stickers, magneten, sleutelhangers, spelden, button-badges, t-shirts, draagtassen en andere coole dingen! Alles is met de hand getekend en handgemaakt met liefde.

Mako Chan Shop

Wij vinden het altijd leuk om te zien hoe onze consumenten hun artikelen uitpakken, zodat we de glimlach op hun gezicht kunnen zien. Wat we hopen te doen is iedereen te laten genieten van producten van goede kwaliteit die rechtstreeks uit Japan komen. We verkopen veel verschillende producten, waaronder Cat Paws, die afkomstig zijn van grotere bedrijven zoals Geekshare. Naast dit soort producten verkopen wij ook op maat gemaakte producten. We zijn altijd gepassioneerd geweest door schattige gadgets uit Japan. Het is altijd zo leuk om naar nieuwe snuisterijen te zoeken, dus hebben we besloten onze droom te kopen en speciaal voor jou een online winkel te creëren.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top