Ontdek deze exposanten op HMIA 2024!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welke exposanten kan je bezoeken tijdens onze volgende editie?

StudioVlinderdas

StudioVlinderdas zal ook aanwezig zijn, een illustrator die houdt van alles wat schattig en fantasierijk is~!! Op mijn stand vind je veel buttons, lasercut standees, prints, stickers en nog veel meer leuke items! Je vindt er ook hun collega voor het weekend en alle coole dingen die ze gemaakt hebben!

Rebelyells Design

Bij Rebelyells kun je terecht voor leuke illustraties van 80’s speelgoed, fan-art, schattige dieren en heel veel magie & hocus pocus. Deze illustraties komen in de vorm van prachtige prints, stickers, sleutelhangers en pins. Sommige illustraties zijn geïnspireerd op tattoo-ontwerpen, terwijl andere meer geïnspireerd zijn door Kawaii. Rebelyells is tevens een bekende lgbtq+ tattooshop in Sliedrecht.

Heathen Mead

Elk bedrijf heeft een missie, en dat geldt ook voor Heathen Mead. Heathen Mead heeft de taak op zich genomen om het bewustzijn te vergroten en mede op grotere schaal beschikbaar te maken. Dat is de missie van Heathen Mead. Zij willen iedereen graag kennis laten maken met dit heerlijke honingdrankje, zodat iedereen ervan kan genieten! Kom zeker langs, neem de tijd en zorg ervoor dat je veel plezier hebt~!!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top