De Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn

De Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar in onze webshop, koop je tickets nu!

De Early Bird kaartverkoop voor Heroes Made in Asia 2024 start vandaag om 12:00 uur! De verkoop eindigt op 15 december, waarbij je je ticket tegen een lagere prijs kunt kopen.

Kids tickets: Gratis

Youth tickets: €14,-

Adult tickets: €22,- voor één dag en €32,- voor het hele weekend

VIP tickets: €82,- voor één dag en €97,- voor het hele weekend

Er zijn slechts een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, dus zorg dat je er een hebt voordat het te laat is!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top