Bekijk deze exposanten op de aankomende editie van HMIA!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek deze stands tijdens HMIA

Laila Portrays

Laila Portrays is een digitaal kunstenaar, striptekenaar en illustrator. Geïnspireerd door het dagelijks leven en magie tekent ze allerlei soorten strips en illustraties, in de hoop haar visie met iedereen te kunnen delen. Ze maakt ook graag merch gebaseerd op woordgrappen en memes. Kom langs voor prints, buttons, sleutelhangers en meer!

Lil Magic Store

Lil Magic Store opende haar deuren midden in de pandemie van 2020, en sindsdien is de hobby die het vroeger was, uitgegroeid tot zoveel meer dan alleen een hobby. Ze verkopen merchandise, zoals boekenleggers, sleutelhangers, prints, pins, & meer, met verschillende onderwerpen, tv-series, boeken & films! Alles bij Lil Magic Store is handgemaakt en grondig gecontroleerd voordat het wordt verzonden, omdat het hun missie is om producten van de beste kwaliteit te maken die ze kunnen maken.

Weebs ‘R Us

Weebs ‘R Us is een winkel voor Weebs door Weebs. Weebs ‘R Us is zowel een fysieke winkel als een webshop gespecialiseerd in anime merchandise. Van manga’s tot action figures en trading card games, je kunt het allemaal in hun winkel vinden!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top