Welke exposanten staan er zoal op de aankomende editie van HMIA?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bezoek deze stands tijdens HMIA

De Popshop

De Popshop is een alternatieve kledingwinkel die sinds 1992 in het centrum van Haarlem gevestigd is in de stijlen Gothic, Metal, Punk, Emo, Game, Rock ‘n Roll en Tattoowear. Daarnaast verkopen ze Funko Pops, Dr Martens en Skate schoenen en nog veel meer… Een winkel voor iedereen!

Fabion

Fabion heeft een uniek en uitgebreid assortiment sierzwaarden van onder andere Lord of the Rings, Game of Thrones en The Hobbit. Ook voor dolken, bijlen en historische wapens bent u bij Fabion aan het juiste adres. Naast de webshop is Fabion ook te vinden op beurzen als Dutch Comic Con, First Look, Castlefest en Elfia.

Magic & Books

Magic & Books verkoopt alles wat een boekenliefhebber nodig heeft! Van boekenleggers tot draagtassen, van stickers tot notitieblokken en nog veel meer. Ze zijn gespecialiseerd in handgemaakte producten, geïnspireerd door boeken en de natuur. Hun huidige assortiment bestaat uit Blind Dates, boekenleggers & stickers.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top