Welke drie exposanten vind je op de HMIA Asian Market?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Welke exposanten kun je bezoeken tijdens de aankomende editie in 2024?

023printking

023printking kun je kiezen uit een super tof assortiment bedrukte kledingstukken met originele designs en afbeeldingen, maar je kunt ook je eigen ontwerpen laten afdrukken op hoge kwaliteit! Deze exposant kan al je ideeën tot leven brengen in de vorm van kledingstukken, mokken, tegels, kaasplankjes en nog veel meer!

Animeimport.it

Animeimport.it heeft een ontzettend breed assortiment anime-figuren om uit te kiezen, waaronder veel exclusieve beeldjes en karakters. Als jij een verzameling aan het bouwen bent van een bepaalde anime kan een ultra-gedetailleerd figuurtje van Anime Import daar niet aan ontbreken!

Areum – Korean Cookie Shop

Areumkbakery is de eerste echte Koreaanse koekjeswinkel in Nederland! Hier kun je exclusieve koekjes krijgen die nergens anders verkrijgbaar zijn om je smaakpapillen eens even goed te verwennen! Probeer wat Koreaanse delicatessen en ontdek smaken die je nog nooit eerder geproefd hebt!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top