Wow! Het nieuwe Kameo fighter systeem ziet er veelbelovend uit! | Mortal Kombat

Facebook
Twitter
LinkedIn

De gloednieuwe Mortal Kombat I komt over een paar maanden uit en de trailer daarvan ziet er veelbelovend uit!

We zien meerdere bekende gezichten terugkeren op onze schermen, maar ze zijn all-in eerdere fases van hun carrière.

De game speelt zich dus eerder af dan de vorige games uit de serie, waardoor het meer context zal geven aan de verhaallijn. De wereld van Mortal Kombat zal prachtig onderbouwd worden met de nieuwe 4K resoluties en verbeterde graphics, maar dat is nog lang niet alles.

Er wordt namelijk ook een compleet nieuw systeem geïntroduceerd waardoor je helden nooit meer alleen hoeven te vechten. Er zijn nu Kameo fighters aanwezig, sidecharacters die jouw personage kunnen helpen in het gevecht. Je kunt kiezen uit een brede selectie kameo fighters nadat je een main fighter gekozen hebt. We zijn allemaal super benieuwd hoe dit systeem precies in zijn werking zal gaan, jij ook?

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top