Cosplay Village announcement: DobiCos

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer DobiCos in onze nieuwe Cosplay Village! 
”Hallo nerds en geeks en alles wat erbij hoort! Ik ben DobiCos maar iedereen noemt mij Dobi, ik ben een Nederlandse Cosplayer met een passie voor het maken van Cosplays. In 2017 toen ik 15 was begon ik voorzichtig mijzelf te verdiepen in de wereld van cosplay en nu 5 jaar later is het een uitgelopen hobby geworden. Anime, cartoons en games zijn al een passie van mij sinds ik een kleine Dobi was en nog steeds hebben ze een grote invloed op mijn dagelijks leven. Zelf specialiseer ik mijzelf in het maken van kostuums en het tot leven brengen van characters en designs tot in de kleine details. Deze passie heeft mij al vele prestaties behaald zoals: het 2x winnen van Heroes Made In Asia, 3e plek bij Dutch Comic Con en de geweldige samenwerkingen met Sakuraflor voor vele bedrijven zoals: Riotgames, Hoyoverse, Tiny Builds en Amazon Prime! Ik kijk zo uit om iedereen te ontmoeten en te zien wat iedereen gaat dragen naar het evenement. Ik hoop je te zien op het evenement.” – DobiCos

Cosplay Workshop | Advanced sewing voor Cosplay

Zit dit goed? Is dit onderste boven? Hoe maak ik een patroon? HOE GA IK OOIT BEGINNEN? Zijn dit vragen die jij je vaak stelt als je een Cosplay zelfstandig wilt gaan maken? Dan zit je bij mij goed, Ik ga een workshop/lecture houden over advanced naaien voor Cosplay als onderwerp. We gaan het hebben over hoe je het een stapje verder neemt zoals: verschillende machines, patronen maken, hoe zet ik details in elkaar, stoffen talk incl. websites en nog mijn tricks om het cool te laten lijken! Ik heb al vele pracht stukken mogen maken voor grote bedrijven zoals: Riot Games, Hoyoverse en vele andere. Dus wil jij professioneel advies van een ervaren tailor mis deze kans niet! Aan het einde zal ik jullie vragen beantwoorden dus neem zeker een notitieboekje mee voor informatie te noteren!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top