Cosplay Judge announcement: Nomes Cosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nomes Cosplay is onze eerste Cosplay Judge!
Nomes is een cosplay-veteraan die al 12 jaar in het vak zit. Ze komt uit het Verenigd Koninkrijk en heeft het VK vertegenwoordigd in een overvloed aan cosplaywedstrijden van wereldklasse. Nomes vindt het heerlijk om een ​​personage te ontwerpen en haar eigen creatieve aanpassingen aan het kostuum toe te voegen. Deze zijn vaak gebaseerd op haar interpretatie van de persoonlijkheid, levensstijl en omgeving van het personage. Ze is gepassioneerd over het delen van kennis; tekst-, foto- en video-tutorials, evenals cosplay gerelateerde discussies, die ze allemaal op haar socials uitvoert. Ontmoet haar op Heroes Made in Asia!  

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top