Cosplay Village announcement: Sammyscosplay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Sammyscosplay in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Ik weet niet wanneer ik moet stoppen. Opgeven zit niet in mijn woordenboek. Er is geen project gek genoeg om me ervan af te houden. Ik Cosplay nu bijna 7 jaar en in deze jaren heb ik zoveel geleerd. Niet alleen wat betreft het creëren maar ook over wat ik leuk vind en wil. Ik deel graag mijn kennis met de wereld. Cosplayers begeleiden in wat ze willen maken geeft me zoveel vreugde, om ze te zien slagen en leren! Ik wil in de toekomst meer Cosplayers begeleiden. Je kunt nooit stoppen met leren en dat is wat ik wil laten zien. Als je passie hebt, leergierig bent en jezelf graag uitdaagt kun je alles bereiken.

Ik wil en zal je motiveren om uit je comfortzone te stappen en het risico te nemen! Zo wil ik een meer open Cosplay community creëren waar Cosplayers niet bang hoeven te zijn dat ze geen ervaring hebben, niet weten hoe ze moeten beginnen of gekochte cosplays dragen! Ik sta open om iedereen te helpen met het bereiken van hun cosplay droom! Ik ben nog steeds niet dicht bij het bereiken van de eindstreep en ik hoop dat ik het niet snel zal bereiken! Ik ben Sammyscosplay en ik ben een autodidact die nog elke dag bijleert! – Sammyscosplay

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top