Cosplay Village announcement: Satiella

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ontmoet Cosplayer Satiella in onze nieuwe Cosplay Village! 

”Hi everyone! Mijn naam is Satiella en ik kijk er ENORM naar uit om jullie te ontmoeten! Ik ben een Nederlandse Cosplayer met een voorliefde voor alles geeky—van videogames, tot anime, tot tabletop games! Mijn Cosplay avontuur begon een paar jaar geleden en sindsdien geniet ik enorm van alles wat er bij komt kijken.

Cosplay is een enorm interessante kunstvorm, aangezien je zoveel verschillende dingen kunt leren en doen. Mijn favoriete aspect is het fotografie deel: de samenwerking met een fotograaf om dat favoriete character echt naar de realiteit te brengen aan de hand van de juiste setting, de juiste poses, de juiste make-up en allerlei andere interessante elementen is wat Cosplay voor mij zo spannend maakt.

Ik kan niet wachten jullie te zien! Kom vooral langs voor vragen, of om lekker te hypen over jou favoriete character, anime of toekomstige Cosplay plannen!” – Satiella

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top