Veel Nintendo Switch Sport plezier op Heroes Made in Asia!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme op de Nintendo-stand. Je kon heel wat leuke games spelen tijdens Heroes Made in Asia. Wat vond jij de leukste game?

Heb jij Nintendo Switch Sports gespeeld op Heroes Made in Asia?

Met Nintendo Switch Sports zwaai, trap en smash je een weg naar de overwinning. Met een Joy-Con kan je meedoen aan diverse activiteiten zoals bowling, tennis, badminton, chanbara, volleybal en voetbal. Kies 1 van de verschillende sporten op het Spocco Square en ga voor de overwinning! Welke sport was jullie favoriet op Heroes Made in Asia?

Met het Nintendo Switch Sports fun-toernooi kon je jouw skills laten zien in bowling met enkele obstakels. De hoofdprijs? Een plaats in de finale met een leuke goodiebag en een certificaat met 2500 Gouden Punten. Fun fact: beide influencers (SerpentGameplay en NietWolterKroes) werden door de finalisten verslagen op het grote podium. De finalisten hadden dus duidelijk goed getraind😉

Wat vond je van Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas?

Beleef nog meer raceplezier met Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. In totaal komen er vóór eind 2023 maar liefst 48 geremasterde circuits in 6 waves. De eerste wave van 8 circuits was speelbaar op de Nintendo-stand. Wat was jouw favoriet: de befaamde Kokosnootplaza of toch een ander circuit? 😉

Spelers die de nieuwe circuits goed onder de knie hadden, deden trouwens gretig mee tijdens het fun-toernooi en probeerden de snelste tijd neer te zetten. Het was spannend tot op het einde en dat zorgde voor een uitbundige winnaar!

Ontdek meer

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top