De laatste tickets voor Heroes Made in Asia in de verkoop

Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor de tweede keer vindt het allerleukste Aziatische popcultuur evenement van Nederland plaats! Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei verandert de Evenementenhal Gorinchem in een Aziatisch walhalla. Met de nieuwe aankondigingen van manga artiesten en juryleden voor de Cosplay Contest belooft het weer een druk programma te worden. Morgen gaan om 12.00 uur de late bird tickets in de verkoop en maken we alvast een gedeelte van de line-up bekend.

Er is een hoop te doen en te beleven tijdens Heroes Made in Asia! Zo is er een gevarieerd aanbod aan workshops en demonstraties. Denk aan creatieve workshops als een live tekensessie met de artiesten,  pruikenstyling voor beginners, of een kennismaking met de Japanse taal. Ook zijn er authentieke demonstraties van furoshiki (de kunst van het inpakken met traditionele Japanse knoopdoeken), een theeceremonie en Japanse kalligrafie. Wie liever actief bezig is, kan meedoen met de Kendo of ninja handgebaren workshops.

Ontdek de mooiste cosplays
Cosplay is populairder dan ooit! En wat is er nu een betere plek om je beste cosplay te laten zien dan op de Main Stage? Cosplayers kunnen onder het oog van duizenden toeschouwers hun beste outfits laten zien tijdens de Cosplay Catwalk. Voor iedereen die het aandurft om een jury te imponeren met hun beste werk, kan ook meedoen aan de Cosplay Contest. Zo werden de populaire AkrCos en Inspector Lemon al aangekondigd als juryleden. Het derde en laatste jurylid wordt bekendgemaakt op vrijdag 8 april om 15:00 uur. Let op; de inschrijvingen voor de Cosplay Contest zijn op dit moment vol wel kan je aanmelden voor de reserve lijst. 

Ontmoet de beste artiesten
Wie denkt aan Japan, denkt al gauw aan manga. Tijdens Heroes Made in Asia zullen ook diverse artiesten langskomen om hun fans te ontmoeten. Zo zal illustrator Judit Mallol het gehele weekend aanwezig zijn. Mallol bracht ‘Hallyu’ en ‘Discovering Seoul’ uit, waarin ze haar lezers meeneemt in een getekende reis door Zuid-Korea. Naast Mallol is ook illustrator en mangakunstenaar Carles Dalmau aanwezig op het evenement. Met zijn eigen kortverhaal-manga ‘Lucid Lucy’ won hij de tweede prijs bij de Webtoon Awards. Beide artiesten hebben een grote following op Instagram, waar zij veel van hun werk delen.

Mist het niet! Vrijdag 8 april gaan de laatste tickets in de verkoop. 

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top