AKrCos komt naar HMIA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vandaag zijn we blij om de eerste Cosplay Judge AKrCos aan te kondigen! AKrCos is de eerste van drie juryleden die alle outfits die op de Cosplay Contest worden getoond, zal beoordelen.

AKrCos is een cosplayer uit Noord-Florida die in 2014 begon met cosplayen. Ze maakt kostuums en make-uplooks maakt op basis van personages uit verschillende thema’s, waaronder anime, films, stripboeken en videogames. Ze is gespecialiseerd in make-up looks, het creëren van outfits, het stylen van pruiken, het maken van harnassen en Social Media Marketing. Al 7 jaar geeft ze gastoptredens op evenementen. Voordat ze begon met Cosplay, studeerde ze nucleaire farmacie en werkte ze voor een internationaal modellenbureau. Momenteel werkt ze als fulltime Social Media Influencer

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top