Twitch streamer Avithall komt naar HMiA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Twitch Streamer Avithall komt naar Heroes Made in Asia! Deze vrolijke en energieke streamer kun je ontmoeten op 30 april & 1 mei.

Avithall is dol op games als Overwatch, The Evil Within, Marbles on Stream, Genshin Impact en Pokรฉmon! Haar Twitch kanaal staat in het teken van inclusiviteit, positiviteit en motivatie en dit zal ze ook meenemen naar Heroes Made in Asia! Heb jij haar altijd al willen ontmoeten? Bezoek haar dan in de Influencer Hub voor een foto en/of handtekening.

‘๐˜Š๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ท๐˜ช, ๐˜’๐˜ฎ ๐˜ข ๐˜‹๐˜ถ๐˜ต๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ, ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ด. ๐˜Š๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ด ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜“๐˜œ๐˜•๐˜ˆ & ๐˜Œ๐˜Œ๐˜๐˜Œ๐˜Œ.’

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisiรซ, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Aziรซ. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top