Popin’ Cookin’ – It’s sushi time!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Als je een fan bent van de kawaii kant van de Japanse cultuur, dan is de kans groot dat je hebt gehoord van Kracie merk Popin ‘Cookin’ – DIY snack en snoep kits. Omdat de kawaii cultuur  op dit moment enorm is, zijn er veel video tutorials op YouTube verschenen waarin mensen te zien zijn die Popin’ Cookin’ maken en door deze trend is er een Popin’ Cookin’ boom in opkomst.

Popin’ Cookin’ is een doe-het-zelf-kit die je alles geeft wat je nodig hebt om schattige, realistisch uitziende (en vaak ook realistisch smakende!) snacks te maken. Van de ingrediënten tot de mixers, alles wat je thuis nodig hebt is wat water en een magnetron om deze schattige traktaties te maken. Veel dozen hebben zelfs papieren versieringen om je Popin’ Cookin’ er zo authentiek mogelijk uit te laten zien. De maker van Popin’ Cookin’ zegt dat hij zich herinnert dat hij als kind een eigen taartenwinkel wilde hebben, dus maakte hij deze traktatie om een gemakkelijk te doen ervaring te creëren waar iedereen aan mee kan doen.

Popin’ Cookin’ dozen worden geleverd met een plastic bakje dat, wanneer het wordt ingekort, alle bakjes en bekertjes bevat die nodig zijn voor het maken van je snoep. Er zit ook een plastic lepel bij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen achteraf! De instructies zijn in het Japans, maar de begeleidende foto’s maken het eenvoudig en gemakkelijk. Zoals eerder gezegd, zijn er ook tal van online video tutorials die je kunt vinden om je te begeleiden door de instructies.

Deze Food Friday hebben we besloten om deze totaal andere snack te proberen en dat kan jij ook! Bestel gewoon de Popin’ Cookin’ kit online (Wij gebruikten de Popin Cookin Sushi Candy kit) en volg de video en je zult eindigen met de kleinste, schattigste snacks die je ooit hebt gezien! En bovendien zijn ze erg leuk om te maken!

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top