Venzu lanceert het Food Theater!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alle foodies opgelet! Naast de Food Market komt er deze editie een Food Theater bij!  Heb jij altijd al willen leren hoe je het beste sushi, Bento box, mochi of andere Aziatische delicatesse maakt? Neem dan vooral een kijkje bij het Food Theater op Heroes Made in Asia 2022.

Laat je betoveren door alle kleurrijke gerechten en laat je ogen glijden over hoe de chefs al deze heerlijke gerechten klaarmaken. In dit theater staan meerdere demonstratie sessies van verschillende Aziatische lekkernij gepland. Bekijk bijvoorbeeld hoe een sushi chef de lekkerste uramaki maakt en haal daarna een snel een box met alle gebruikte ingrediënten om het zelf thuis te proberen!

Welke Aziatische lekkernij heb jij altijd al willen leren maken?

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top