Tijdens de komende editie van Heroes Made in Asia zal cosplayer Sakuraflor weer van de partij zijn!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens de komende editie van Heroes Made in Asia zal cosplayer Sakuraflor weer van de partij zijn! Bij de vorige editie was zij ook al aanwezig en heeft ze, naast het zijn van de host voor Cosplay Contest en Catwalk, ook een TikTok workshop verzorgd!

Sakuraflor, ofwel Saku, is een Nederlandse en Spaanse cosplayer en influencer. Ze is veel bezig op TikTok en Instagram waar ze haar indrukwekkende cosplays laat zien. Ook maakt ze vaker content samen met medecosplayers.

Daarnaast heeft ze ook al vaker de rol van cosplay host op zich genomen op Heroes Dutch Comic Con, is ze op meerdere evenementen aanwezig geweest als guest en jurylid en werkt ze samen met grote namen zoals Logitech en League of Legends.

Ook komende editie van Heroes Made in Asia zal Saku een workshop verzorgen dus zorg dat je erbij bent!

More to explorer

Scroll naar top