Tijdens de komende editie van Heroes Made in Asia zal cosplayer Sakuraflor weer van de partij zijn!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tijdens de komende editie van Heroes Made in Asia zal cosplayer Sakuraflor weer van de partij zijn! Bij de vorige editie was zij ook al aanwezig en heeft ze, naast het zijn van de host voor Cosplay Contest en Catwalk, ook een TikTok workshop verzorgd!

Sakuraflor, ofwel Saku, is een Nederlandse en Spaanse cosplayer en influencer. Ze is veel bezig op TikTok en Instagram waar ze haar indrukwekkende cosplays laat zien. Ook maakt ze vaker content samen met medecosplayers.

Daarnaast heeft ze ook al vaker de rol van cosplay host op zich genomen op Heroes Dutch Comic Con, is ze op meerdere evenementen aanwezig geweest als guest en jurylid en werkt ze samen met grote namen zoals Logitech en League of Legends.

Ook komende editie van Heroes Made in Asia zal Saku een workshop verzorgen dus zorg dat je erbij bent!

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top