Wat kan je verwachten van Huion Nederland op de Heroes Made in Asia?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij van Huion Nederland kijken ontzettend uit om jullie de bezoekers van Heroes Made Asia kennis te laten maken met onze grafische tablets. Van een kunstenaar tot architect of scholier, de tablet van Huion is voor veel mensen een grote toevoeging om hun werk te verbeteren en gedetailleerder te maken.

Winactie – heb jij een ware kunstenaar in jou?
Om jullie kennis te laten maken met onze producten hebben wij een tekenwedstrijd op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 georganiseerd bij onze stand op Heroes Made in Asia.

De winnaars krijgen een coupon ten waarde van 50,- die besteedbaar is op onze website Huion.nl of natuurlijk bij onze stand op Heroes Made in Asia.

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontvangen, tot dan!

Ontdek meer

House of Wax op Heroes Made in Asia

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.
Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt!

Manga Artists | Sandra Diaz & Rafa Barragán

Op zoek naar manga, manhwa, mangua of iets vergelijkbaars? Veel (anime) series en films zijn gebaseerd op manga. Op dit gebied kun je jouw hart ophalen op Heroes Made in Asia. Denk aan artists, auteurs en andere guests. Samen vormen zijn het kloppende hart van deze inspirerende area.

Scroll naar top