House of Wax op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.

Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt! Ook wordt er drie keer per dag een workshop gehouden waarin je zelf de beginselen zult leren van het vechten met Kama. Kama zijn Japanse sikkels waarmee je jezelf kunt verdedigen. Je kunt je ter plekke inschrijven voor deze workshop, maar vol=vol!

Is vechtkunst niet jouw ding? Dan val je niet buiten de boot want House of Wax heeft ook een selfie hoek speciaal voor jou! Stap in de levensgrote barbiedoos waarin jij je eigen unieke Heroes Made in Asia barbiepop kunt zijn. Bekijk de wereld vanuit de ogen van barbie en ga op de foto!

Dus houdt een plekje in je schema vrij en ga langs bij deze te gekke shows en workshops van House of Wax! De tijden kan je hieronder vinden.

SHOWS
Showdemonstraties duren tussen de 20 en 30 min:

  • 10:00 uur
  • 12:30 uur
  • 14:30 uur
  • 16:30 uur

WORKSHOP
Workshop kama zijn ong 20 tot 30 min:

  • 10:30 uur
  • 13:00 uur
  • 15:00 uur

Bij extreem grote interesse zijn we bereid om om 17 uur nog een extra workshop te doen.

Ontdek meer

Scroll naar top