House of Wax op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.

Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt! Ook wordt er drie keer per dag een workshop gehouden waarin je zelf de beginselen zult leren van het vechten met Kama. Kama zijn Japanse sikkels waarmee je jezelf kunt verdedigen. Je kunt je ter plekke inschrijven voor deze workshop, maar vol=vol!

Is vechtkunst niet jouw ding? Dan val je niet buiten de boot want House of Wax heeft ook een selfie hoek speciaal voor jou! Stap in de levensgrote barbiedoos waarin jij je eigen unieke Heroes Made in Asia barbiepop kunt zijn. Bekijk de wereld vanuit de ogen van barbie en ga op de foto!

Dus houdt een plekje in je schema vrij en ga langs bij deze te gekke shows en workshops van House of Wax! De tijden kan je hieronder vinden.

SHOWS
Showdemonstraties duren tussen de 20 en 30 min:

  • 10:00 uur
  • 12:30 uur
  • 14:30 uur
  • 16:30 uur

WORKSHOP
Workshop kama zijn ong 20 tot 30 min:

  • 10:30 uur
  • 13:00 uur
  • 15:00 uur

Bij extreem grote interesse zijn we bereid om om 17 uur nog een extra workshop te doen.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top