Manga Artists | Sandra Diaz & Rafa Barragán

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sandra Diaz

Sandra Diaz is een manga artist uit Barcelona, Spanje. Ze heeft grafisch ontwerp gestudeerd aan de Joso kunstacademie in Barcelona. In 2016 is zij begonnen aan de comic Supersonic Girl, die wereldwijd gepubliceerd is op het WEBTOON platform. Momenteel werkt ze aan het project Mikkoo y el Cinturó Magic, een comic die volgend jaar door Norma Editorial gepubliceerd zal worden.

Rafa Barragán
Rafa Barragán is een manga artist geboren in Barcelona in Spanje. Hij heeft aan een kunstacademie gestudeerd die gespecialiseerd is in comics, Joso Comic School. Zijn eerste baan was het inkleuren van het stripboek Freelancers door WP Comics.

Daarna heeft hij nog veel gewerkt als tekenaar voor Spaanstalige films, web series en stripboeken zoals Neus Snow y Wilder Soldier (Sale Mal). Tegenwoordig werkt hij aan Mikoo y el Cinturó magic voor Norma Editorial.

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top