Manga Artists | Sandra Diaz & Rafa Barragán

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sandra Diaz

Sandra Diaz is een manga artist uit Barcelona, Spanje. Ze heeft grafisch ontwerp gestudeerd aan de Joso kunstacademie in Barcelona. In 2016 is zij begonnen aan de comic Supersonic Girl, die wereldwijd gepubliceerd is op het WEBTOON platform. Momenteel werkt ze aan het project Mikkoo y el Cinturó Magic, een comic die volgend jaar door Norma Editorial gepubliceerd zal worden.

Rafa Barragán
Rafa Barragán is een manga artist geboren in Barcelona in Spanje. Hij heeft aan een kunstacademie gestudeerd die gespecialiseerd is in comics, Joso Comic School. Zijn eerste baan was het inkleuren van het stripboek Freelancers door WP Comics.

Daarna heeft hij nog veel gewerkt als tekenaar voor Spaanstalige films, web series en stripboeken zoals Neus Snow y Wilder Soldier (Sale Mal). Tegenwoordig werkt hij aan Mikoo y el Cinturó magic voor Norma Editorial.

Ontdek meer

Wat kan je verwachten van Huion Nederland op de Heroes Made in Asia?

Wij van Huion Nederland kijken ontzettend uit om jullie de bezoekers van Heroes Made Asia kennis te laten maken met onze grafische tablets. Van een kunstenaar tot architect of scholier, de tablet van Huion is voor veel mensen een grote toevoeging om hun werk te verbeteren en gedetailleerder te maken.

House of Wax op Heroes Made in Asia

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.
Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt!

Scroll naar top