Manga Artists | Sandra Diaz & Rafa Barragán

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sandra Diaz

Sandra Diaz is een manga artist uit Barcelona, Spanje. Ze heeft grafisch ontwerp gestudeerd aan de Joso kunstacademie in Barcelona. In 2016 is zij begonnen aan de comic Supersonic Girl, die wereldwijd gepubliceerd is op het WEBTOON platform. Momenteel werkt ze aan het project Mikkoo y el Cinturó Magic, een comic die volgend jaar door Norma Editorial gepubliceerd zal worden.

Rafa Barragán
Rafa Barragán is een manga artist geboren in Barcelona in Spanje. Hij heeft aan een kunstacademie gestudeerd die gespecialiseerd is in comics, Joso Comic School. Zijn eerste baan was het inkleuren van het stripboek Freelancers door WP Comics.

Daarna heeft hij nog veel gewerkt als tekenaar voor Spaanstalige films, web series en stripboeken zoals Neus Snow y Wilder Soldier (Sale Mal). Tegenwoordig werkt hij aan Mikoo y el Cinturó magic voor Norma Editorial.

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top