Crowd Manga

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op Heroes Made in Asia staat een veld van 20 canvasdoeken uitgestald met zwartwit afbeeldingen getekend in manga stijl. Manga’s en comics worden meestal in teamverband gemaakt. Terwijl een tekenaar de inktlijnen maakt, wordt de inkleuring door een andere artiest gedaan die hierin gespecialiseerd is.

Bij elkaar is het een bijzonder tijdrovende activiteit en daarom is voor de Crowd Canvas Field alvast wat voorwerk gedaan. Namelijk, al het tekenwerk. De tekenaar is klaar en de canvassen kunnen nu ingekleurd worden door de inkleurder. En de inkleurder is de Crowd, de bezoekers van Heroes Made in Asia!

In het Crowd Canvas Field mag de bezoeker in de huid van de kunstenaar kruipen en zich voor even een echte Manga kunstenaar voelen. Het doel is dat alle canvassen aan het eind van het evenement af zijn! En dat is een behoorlijke uitdaging.

Echter wij zijn overtuigd dat de Crowd bestaat uit echte Heroes en dat het ons samen gaat lukken. En als ze af zijn, dan vormen de afzonderlijke panelen met elkaar een verhaal.

Kom jij ook meedoen en een unieke ervaring opdoen!

De kwasten en paletten staan al klaar en we zien je graag in het Crowd Canvas Field op Heroes Made in Asia!

Ontdek meer

Scroll naar top