Leon Chiro – Cosplay Jury tijdens de cosplay competitie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leon Chiro is één van de internationale juryleden van de Cosplay Contest op Made in Asia. Zelf is hij een professionele cosplayer uit Italië. Hij heeft door heel Europa meegedaan aan cosplay wedstrijden en al flink wat prijzen binnengesleept. Daarnaast is hij ook bij verschillende evenementen langs geweest als jurylid en special guest.

Hij is, met zijn cosplay, ook een fotomodel! Zijn foto’s zijn onder andere te vinden op Instagram, Deviantart en Facebook.

Naast cosplay houdt Leon Chiro zich ook bezig met livestreamen op Twitch. Daar speelt hij vaak games zoals Pokémon Unite, Genshin Impact en de Final Fantasy VII remake. Ook doet hij vaak “just chatting” streams waarin hij met zijn kijkers praat of bijvoorbeeld een anime kijkt en erop reageert.

Buiten anime, games en cosplay heeft Leon ook nog andere interesses, namelijk sport! En dan vooral worstelen. Dit doet hij in zijn vrije tijd in Italië.

More to explorer

Scroll naar top