Leon Chiro – Cosplay Jury tijdens de cosplay competitie

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leon Chiro is één van de internationale juryleden van de Cosplay Contest op Made in Asia. Zelf is hij een professionele cosplayer uit Italië. Hij heeft door heel Europa meegedaan aan cosplay wedstrijden en al flink wat prijzen binnengesleept. Daarnaast is hij ook bij verschillende evenementen langs geweest als jurylid en special guest.

Hij is, met zijn cosplay, ook een fotomodel! Zijn foto’s zijn onder andere te vinden op Instagram, Deviantart en Facebook.

Naast cosplay houdt Leon Chiro zich ook bezig met livestreamen op Twitch. Daar speelt hij vaak games zoals Pokémon Unite, Genshin Impact en de Final Fantasy VII remake. Ook doet hij vaak “just chatting” streams waarin hij met zijn kijkers praat of bijvoorbeeld een anime kijkt en erop reageert.

Buiten anime, games en cosplay heeft Leon ook nog andere interesses, namelijk sport! En dan vooral worstelen. Dit doet hij in zijn vrije tijd in Italië.

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top