Leer een taal in Azië

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wil je over de wereld reizen, Seoul, Singapore en Tokio ontdekken en Koreaans, Mandarijn of Japans leren? Dat kan met EF Education First!

Met EF reis je de hele hele wereld over en kan je korte en lange taalcursussen boeken naar 50 verschillende bestemmingen wereldwijd. Waar gaat de reis heen? En hoelang ga je weg? Dat bepaal jij zelf. Je kan twee weken, maar ook een paar maanden of een jaar met EF op reis. Een extra pluspunt is dat de excursies en de accomodatie bij de reis zijn inbegrepen. Geen zorgen dus over je verblijf en jij bent helemaal klaar om de cultuur op jouw droombestemming te ontdekken.

Gratis online taalles: Koreaans of Japans
Ben je benieuwd of een taalcursus iets voor je is? Bezoek dan de EF Education First stand op de Made in Asia beurs en meld je daar aan voor een gratis online taalles Koreaans of Japans. De EF-professoren in Seoul en Tokio zullen in de dagen na de beurs een online taalcursus verzorgen en jou kennis laten maken met hun taal, cultuur en EF.

€1000 korting op jouw volgende EF reis
Maak daarnaast kans op een korting van €1000 korting op jouw volgende EF reis! Laat EF op deze website weten waar je graag naar toe wilt reizen en welke taal je wilt leren. Verstuur jouw deelnameformulier en krijg binnenkort te horen of jij de gelukkige winnaar bent.

Tot op de Made in Asia beurs! Ondertussen al nieuwsgierig naar de taalcursussen in Azië? Lees meer over Seoul, Singapore en Tokio op het online profiel van EF Education First.

More to explorer

Heroes Made in Asia maakt datum en start kaartverkoop tweede editie bekend

Na de succesvolle eerste editie van Heroes Made in Asia in oktober, maken wij graag de nieuwe datum voor de tweede editie bekend: zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia is de ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

DIY Furoshiki

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

DIY origami Pikachu

Vandaag op DIY Friday zullen we je uitleggen hoe je een origami Pikachu kunt vouwen! Iedereen kent en houdt van dit schattige personage uit Pokemon en dat is waarom Pikachu uitermate geschikt is om als origami figuur te vouwen.

Scroll naar top