Leer een taal in Azië

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wil je over de wereld reizen, Seoul, Singapore en Tokio ontdekken en Koreaans, Mandarijn of Japans leren? Dat kan met EF Education First!

Met EF reis je de hele hele wereld over en kan je korte en lange taalcursussen boeken naar 50 verschillende bestemmingen wereldwijd. Waar gaat de reis heen? En hoelang ga je weg? Dat bepaal jij zelf. Je kan twee weken, maar ook een paar maanden of een jaar met EF op reis. Een extra pluspunt is dat de excursies en de accomodatie bij de reis zijn inbegrepen. Geen zorgen dus over je verblijf en jij bent helemaal klaar om de cultuur op jouw droombestemming te ontdekken.

Gratis online taalles: Koreaans of Japans
Ben je benieuwd of een taalcursus iets voor je is? Bezoek dan de EF Education First stand op de Made in Asia beurs en meld je daar aan voor een gratis online taalles Koreaans of Japans. De EF-professoren in Seoul en Tokio zullen in de dagen na de beurs een online taalcursus verzorgen en jou kennis laten maken met hun taal, cultuur en EF.

€1000 korting op jouw volgende EF reis
Maak daarnaast kans op een korting van €1000 korting op jouw volgende EF reis! Laat EF op deze website weten waar je graag naar toe wilt reizen en welke taal je wilt leren. Verstuur jouw deelnameformulier en krijg binnenkort te horen of jij de gelukkige winnaar bent.

Tot op de Made in Asia beurs! Ondertussen al nieuwsgierig naar de taalcursussen in Azië? Lees meer over Seoul, Singapore en Tokio op het online profiel van EF Education First.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top