Leer een taal in Azië

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wil je over de wereld reizen, Seoul, Singapore en Tokio ontdekken en Koreaans, Mandarijn of Japans leren? Dat kan met EF Education First!

Met EF reis je de hele hele wereld over en kan je korte en lange taalcursussen boeken naar 50 verschillende bestemmingen wereldwijd. Waar gaat de reis heen? En hoelang ga je weg? Dat bepaal jij zelf. Je kan twee weken, maar ook een paar maanden of een jaar met EF op reis. Een extra pluspunt is dat de excursies en de accomodatie bij de reis zijn inbegrepen. Geen zorgen dus over je verblijf en jij bent helemaal klaar om de cultuur op jouw droombestemming te ontdekken.

Gratis online taalles: Koreaans of Japans
Ben je benieuwd of een taalcursus iets voor je is? Bezoek dan de EF Education First stand op de Made in Asia beurs en meld je daar aan voor een gratis online taalles Koreaans of Japans. De EF-professoren in Seoul en Tokio zullen in de dagen na de beurs een online taalcursus verzorgen en jou kennis laten maken met hun taal, cultuur en EF.

€1000 korting op jouw volgende EF reis
Maak daarnaast kans op een korting van €1000 korting op jouw volgende EF reis! Laat EF op deze website weten waar je graag naar toe wilt reizen en welke taal je wilt leren. Verstuur jouw deelnameformulier en krijg binnenkort te horen of jij de gelukkige winnaar bent.

Tot op de Made in Asia beurs! Ondertussen al nieuwsgierig naar de taalcursussen in Azië? Lees meer over Seoul, Singapore en Tokio op het online profiel van EF Education First.

Ontdek meer

Scroll naar top