Artists in the spotlight: Mandy Frank

Facebook
Twitter
LinkedIn

De afgelopen weken hebben we al sommige artiesten uit de artist alley van Heroes Made in Asia in de spotlight gezet. Deze week is de laatste artiest aan de beurt Mandy Frank. Mandy is één van onze Duitse artiesten in de artist alley. Je kan haar wellicht herkennen van haar kenmerkende Watercolor kunst en tattoos. In dit artikel zullen we verder ingaan op wie Mandy Frank is, waarom ze bij HMIA past en wat je van der kan verwachten op het evenement.

Mandy begon op der 15e jaar met het maken van Watercolour schilderijen. In 2011 is ze haar eigen tattoo shop gestart. De reden hiervoor was helaas minder leuk. Ze zat al een aantal jaar niet meer op haar plek bij haar toenmalige baan, in combinatie met een depressie heeft ze besloten om voor zichzelf te beginnen. Toch heeft ze 2 jaar later hier ook de verkoop van haar kunst bij toegevoegd. Dit ging zo goed dat ze in 2015 al met een eigen stand op haar eerste comic con in Duitsland stond.

Maar waar komt dit succes vandaan? Mandy vertelde ons dat haar ze met haar kunst reflecteert op hoe zij de wereld ziet. Ze gelooft dat dit haar kunst juist heel persoonlijk en anders maakt. Ook gaf ze aan dat het leuke van haar kunst is dat het erg open is voor eigen interpretatie is: ‘’Iedereen ziet en voelt iets anders bij mijn kunst, omdat iedereen iets anders heeft meegemaakt in zijn leven.’’ Mandy gaf aan dat dit mensen bij elkaar brengt omdat iedereen wat anders voelt.

Ook gelooft Mandy dat haar kunst vorm veel weg heeft van Aziatische kunst. ‘’ Azië heeft zo een lange en interessante kunstgeschiedenis. Het ziet er vaak betoverend uit, misschien zelfs sprookjesachtig. Dit is iets wat heel erg past bij mijn kunst.’’ Hierbij vertelde ze dat ze met meer delen uit de Aziatische kunst overeenkomt. Hierbij kun je denken aan de vaak gebruikte techniek van watercolouring maar ook de bepaalde details die daarin worden gebruikt.

Tot slot, kan je dus vele gave prints en andere vormen van kunst verwachten van Mandy in de artist alley op Heroes Made in Asia. Daarbij kan je ook altijd rekenen op een leuk praatje over kunst of over andere dingen. Hierbij vermelde ze ook dat ze open staat om met iedereen te praten over zijn of haar eigen kunst, hier zal ze ook haar feedback op willen geven mochten bezoekers hier interesse in hebben.

Wil je meer van Mandy zien?

  • Instagram: @artofmandyfrank
  • Etsy shop: https://www.etsy.com/shop/ArtofMandyFrank
  • Website: https://mandyfrank.com/

Ben je ook zo enthousiast geworden voor Heroes Made in Asia? Koop dan hier je tickets!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top