Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Facebook
Twitter
LinkedIn

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Astermorn

De eerste deelnemer waaraan ik jullie wil voorstellen is Astermorn. Astermorn is een illustrator en concept Artist uit Nederland en maakt onder meer Struck Pins. Bezoek @astermorn op Instagram en tijdens Heroes Made in Asia!

Venzu is nu al enthousiast om haar werk te aanschouwen!

Tamaishidesigns

De volgende deelnemer die Venzu deze week aan je wilt voorstellen is TamaishiDesigns. TamaishiDesigns is een klein, door een kunstenaar gerund kledingbedrijf, gemaakt door eigen kunstwerken. Namiren, is de kunstenaar achter TamaishiDesigns. Ze is een jonge grafisch ontwerpster met een grote passie voor anime/manga en ze houdt ervan om originele ontwerpen te maken. Namiren maakt onder andere T-shirts, hoodies, maskers, tassen en meer. Ontdek haar stand op Heroes Made in Asia.

Venzu is heel erg gelukkig met de aanwezigheid van TamaishiDesigns tijdens Heroes Made in Asia. 

Rebelyells

De laatste exposant die Venzu wilt voorstellen is Rebelyells. Ben jij op zoek naar stickers, pins en art-print? Dan is Rebelyells the place to go! Rebelyells maakt haar ontwerpen in Kawaii stijl, fan-art van films en items in mei traditional tattoo stijl. Benieuwd naar haar werkzaamheden? Bezoek haar stand op Heroes Made in Asia. 

Ik ben super enthousiast over de deelname van Yabelyells en kan niet wachten om alle creatieve items te zien. 

Willen jullie ook zo graag deze deelnemers in het echt zien? Koop dan hier je tickets!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top