Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Astermorn

De eerste deelnemer waaraan ik jullie wil voorstellen is Astermorn. Astermorn is een illustrator en concept Artist uit Nederland en maakt onder meer Struck Pins. Bezoek @astermorn op Instagram en tijdens Heroes Made in Asia!

Venzu is nu al enthousiast om haar werk te aanschouwen!

Tamaishidesigns

De volgende deelnemer die Venzu deze week aan je wilt voorstellen is TamaishiDesigns. TamaishiDesigns is een klein, door een kunstenaar gerund kledingbedrijf, gemaakt door eigen kunstwerken. Namiren, is de kunstenaar achter TamaishiDesigns. Ze is een jonge grafisch ontwerpster met een grote passie voor anime/manga en ze houdt ervan om originele ontwerpen te maken. Namiren maakt onder andere T-shirts, hoodies, maskers, tassen en meer. Ontdek haar stand op Heroes Made in Asia.

Venzu is heel erg gelukkig met de aanwezigheid van TamaishiDesigns tijdens Heroes Made in Asia. 

Rebelyells

De laatste exposant die Venzu wilt voorstellen is Rebelyells. Ben jij op zoek naar stickers, pins en art-print? Dan is Rebelyells the place to go! Rebelyells maakt haar ontwerpen in Kawaii stijl, fan-art van films en items in mei traditional tattoo stijl. Benieuwd naar haar werkzaamheden? Bezoek haar stand op Heroes Made in Asia. 

Ik ben super enthousiast over de deelname van Yabelyells en kan niet wachten om alle creatieve items te zien. 

Willen jullie ook zo graag deze deelnemers in het echt zien? Koop dan hier je tickets!

Ontdek meer

Artists in the spotlight: Mandy Frank

De afgelopen weken hebben we al sommige artiesten uit de artist alley van Heroes Made in Asia in de spotlight gezet. Deze week is de laatste artiest aan de beurt Mandy Frank. Mandy is één van onze Duitse artiesten in de artist alley. Je kan haar wellicht herkennen van haar kenmerkende Watercolor kunst en tattoos. In dit artikel zullen we verder ingaan op wie Mandy Frank is, waarom ze bij HMIA past en wat je van der kan verwachten op het evenement.

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Venzu, onze mascotte voor alle merchandise, wilt vandaag jullie vandaag voorstellen aan de nieuwe namen op Heroes Made in Asia. Venzu is enorm enthousiast om deze nieuwe deelnemers voor te stellen en ze welkom te heten op ons gloednieuwe evenement. In dit artikel zal je alles vinden over deze deelnemers en wat je van ze kunt verwachten.

Scroll naar top