Heroes Made in Asia verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

De eerste editie van Heroes Made in Asia die gepland stond op 8 en 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16 en 17 oktober 2021. De huidige datum is niet haalbaar gezien de benodigde voorbereidingstijd om een volwaardig evenement te organiseren voor de deelnemers en bezoekers. Bovendien willen we onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten en daarom is er besloten om in een vroegtijdig stadium deze eerste editie te verplaatsen naar het najaar.

 

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, willen wij onze deelnemers en bezoekers duidelijkheid bieden. Dit besluit valt ons enorm zwaar, omdat we vorig jaar ervan overtuigd waren dat we in mei eindelijk onze eerste editie konden vieren met elkaar. Maar de realiteit op dit moment is helaas anders. Daarom maken wij nu met pijn in ons hart de keuze om het event te verplaatsen naar 16 en 17 oktober 2021.

 

De eerste editie van Heroes Made in Asia is al meerdere keren verplaatst door het coronavirus. Iedere verplaatsing brengt teleurstelling met zich mee, zo ook nu. Wij weten als geen ander hoe onze deelnemers en bezoekers uitkijken naar dit evenement. Maar we moeten nog even geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is. Wij kijken uit naar de editie in oktober 2021.

 

De reeds verkochte toegangstickets voor de editie in mei worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum in oktober dit jaar. Bezoekers met een ticket voor het evenement ontvangen binnenkort meer informatie over de mogelijkheden per email. Mocht je nog vragen hebben stuur ze dan naar info-made-in-asia@easyfairs.com.

Ontdek meer

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top