Deel jouw lekkerste Aziatische recept met ons en win 2 vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia op 8 en 9 mei 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jummie! Wij houden van Asian food, jij ook??
Nu de eerste editie van Heroes Made In Asia verplaatst is naar mei 2021 hebben wij een idee bedacht om onze toekomstige bezoekers alvast een voorproefje van het evenement te geven. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia roepen we jou op om je lekkerste Aziatische gerecht in te zenden. Verder zal er een selectie worden gemaakt van de andere ingezonden recepten, welke vervolgens ook op onze website worden geplaatst. Zo kan iedereen thuis aan de slag kan met het ontdekken van de Aziatische keuken.

Hoe kan ik meedoen?

1. Kies jouw favoriete Aziatische gerecht en vertel ons de ingrediënten en de bereidingswijze.

2. Voeg een (zelfgemaakte) afbeelding toe van jouw gekozen gerecht. Wees er zeker van dat je over de rechten van de foto beschikt.

3. Stuur jouw recept en foto naar: info@made-in-asia@easyfairs.com

De winnaar van de vrijkaartjes krijgt een persoonlijk bericht.

Houd onze socials in de gaten en mis niks over de eerste editie van Heroes Made in Asia!

Ontdek meer

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwste deelnemers

Deze week wilt Venzu jullie introduceren aan de allernieuwste deelnemers van Heroes Made in Asia in oktober. De nieuwe deelnemers zijn Anna draw stuff, Miyuuhime en Pan-tastique. In dit artikel kom je te weten wie ze zijn en wat je van ze kan verwachten op het evenement.

Venzu introduceert jullie aan onze nieuwe deelnemers

Venzu is dè mascotte van Heroes Made in Asia voor alle merchandise. Vandaag zal hij aan jullie de nieuwste deelnemers op de Asian market voorstellen. De deelnemers die besproken gaan worden zijn Cute Stuff, Kami arts en Nippon Kawaii. In dit artikel kom je te weten wie deze deelnemers zijn en wat je van ze kan verwachten op Heroes Made in Asia.

Scroll naar top