Deel jouw lekkerste Aziatische recept met ons en win 2 vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia op 8 en 9 mei 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jummie! Wij houden van Asian food, jij ook??
Nu de eerste editie van Heroes Made In Asia verplaatst is naar mei 2021 hebben wij een idee bedacht om onze toekomstige bezoekers alvast een voorproefje van het evenement te geven. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia roepen we jou op om je lekkerste Aziatische gerecht in te zenden. Verder zal er een selectie worden gemaakt van de andere ingezonden recepten, welke vervolgens ook op onze website worden geplaatst. Zo kan iedereen thuis aan de slag kan met het ontdekken van de Aziatische keuken.

Hoe kan ik meedoen?

1. Kies jouw favoriete Aziatische gerecht en vertel ons de ingrediënten en de bereidingswijze.

2. Voeg een (zelfgemaakte) afbeelding toe van jouw gekozen gerecht. Wees er zeker van dat je over de rechten van de foto beschikt.

3. Stuur jouw recept en foto naar: info@made-in-asia@easyfairs.com

De winnaar van de vrijkaartjes krijgt een persoonlijk bericht.

Houd onze socials in de gaten en mis niks over de eerste editie van Heroes Made in Asia!

Ontdek meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!