Hoe reis ik naar Heroes Made in Asia Gorinchem?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia vindt plaats op 8&9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Weet je niet hoe je het beste naar het event kunt reizen? In dit nieuwsartikel lees je alles over vervoersmogelijkheden en wat je daarover moet weten. Lees snel verder.

Auto
Kom je met de auto? Als je Heroes Made in Asia in je navigatiesysteem wilt invoeren is het adres van de Evenementenhal: Franklinweg 2 in Gorinchem. Het ligt direct aan de A15 en is super eenvoudig te bereiken.

Parkeren
Op locatie kan je een parkeerticket aanschaffen. Het parkeerticket kost €8,- en kan per pin betaald worden. Volg de borden om bij het parkeerterrein te komen, volg hierbij te allen tijde de aanwijzingen van onze staff. Het parkeren is altijd op eigen risico.

Kiss & Ride
Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Openbaar vervoer
Geen zin om zelf te rijden? HMIA is ook bereikbaar met de trein en bus. Het dichtstbijzijnde station is Gorinchem en is 3 km van de evenementenlocatie verwijderd. Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner‘ of ‘9292’. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te achterhalen of (en hoe) werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Plan je heenreis en terugreis een aantal dagen van tevoren met de app ‘Reisplanner Xtra’ of de website www.ns.nl.
Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal..

Fietsen
Ben jij een van de geluksvogels die niet ver hoeft te reizen en stap jij op de fiets of brommer? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. De stalling is gelegen nabij de ingang.

We kijken ernaar uit je ter verwelkomen in Evenementhal Gorinchem.

Ontdek meer

Scroll naar top