Goed nieuws voor Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Goed nieuws voor alle fans van de Aziatische popcultuur: het licht staat op groen voor Heroes Made in Asia. Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer door kunnen gaan. In april maakte de organisatie van Heroes Made in Asia bekend dat de eerste editie van dit evenement uit voorzorg werd verplaatst naar mei 2021. Dit om te voorkomen dat het evenement nog een keer verplaatst zou moeten worden. Nu is dus bekend geworden dat Heroes Made in Asia door kan gaan op 8 en 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

In de persconferentie werd bekend dat, zolang mensen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, er geen maximum aantal bezoekers meer geldt voor bijeenkomsten. Met groen licht vanuit de overheid gaan wij aan de slag om volgend jaar een fantastische eerste editie van Heroes Made in Asia neer te zetten. We kunnen niet wachten tot we alle fans van de Aziatische popcultuur een plek kunnen bieden waar zij hun passies met elkaar kunnen delen. 

Er is nog veel onzeker over de ontwikkeling van het coronavirus en over hoe lang een 1,5 meter samenleving de norm zal blijven in ons land. We kunnen daarom nog niet met zekerheid zeggen welke maatregelen we als organisatie gaan nemen. Wij zullen in ieder geval de ontwikkelingen en de adviezen vanuit de overheid nauwlettend in de gaten houden om ervoor te zorgen dat we het evenement volgend jaar veilig en verantwoord kunnen organiseren. 

Houd dus onze website en socials in de gaten voor meer informatie rondom de organisatie van Heroes Made in Asia. We zien je graag terug op 8 & 9 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

 

Ontdek meer

Corona update | 18 november

In de persconferentie van dinsdag 17 november j.l. heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown opheffen. Dat betekent dat wij vanaf donderdag 19 november weer open mogen, omdat wij een zogeheten doorstroomlocatie zijn. Ook beurzen en congressen zijn vanaf donderdag 19 november weer toegestaan. Om jullie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, beogen wij jullie de meest gestelde vragen hieronder te beantwoorden.

Scroll naar top