Doe mee aan de GunPla workshop op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alle fans van Gundam opgelet: Bandai en Side7 organiseren een gratis workshop GunPla op Heroes Made in Asia.

Tijdens de workshop worden er gratis demokits uitgedeeld en kun je zelf ervaren hoe je een pakket in elkaar zet. Fijn pluspuntje: er zijn coaches aanwezig die je begeleiden bij je eerste GunPla build. Ze geven je tips om je eerste GunPla build zo soepel mogelijk te laten verlopen.

GunPla is een afkorting voor Gundam Plastic modelkits. Dit zijn bouwdozen die modellen bevatten van de gelijknamige manga/anime serie. Gundam is een populaire manga/anime serie waar de hoofdrolspeler een gigantische robot genaamd Gundam bestuurt, in een door-oorlog-verscheurde wereld.

Naast deze workshop zullen er ook enkele exclusieve limited-edition Gunpla-kits te koop zijn die buiten de conventie niet verkrijgbaar zijn. Meer informatie over de limited edition-kits wordt op de Facebookpagina van Side 7 bekend gemaakt.

Heb jij ook al zo’n zin in deze workshop? Hou dan onze socials in de gaten en doe binnenkort mee met een toffe winactie. Wie weet maak jij dan kans op een voorproefje van deze workshop!

Ontdek meer

Scroll naar top