Doe mee aan de GunPla workshop op Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alle fans van Gundam opgelet: Bandai en Side7 organiseren een gratis workshop GunPla op Heroes Made in Asia.

Tijdens de workshop worden er gratis demokits uitgedeeld en kun je zelf ervaren hoe je een pakket in elkaar zet. Fijn pluspuntje: er zijn coaches aanwezig die je begeleiden bij je eerste GunPla build. Ze geven je tips om je eerste GunPla build zo soepel mogelijk te laten verlopen.

GunPla is een afkorting voor Gundam Plastic modelkits. Dit zijn bouwdozen die modellen bevatten van de gelijknamige manga/anime serie. Gundam is een populaire manga/anime serie waar de hoofdrolspeler een gigantische robot genaamd Gundam bestuurt, in een door-oorlog-verscheurde wereld.

Naast deze workshop zullen er ook enkele exclusieve limited-edition Gunpla-kits te koop zijn die buiten de conventie niet verkrijgbaar zijn. Meer informatie over de limited edition-kits wordt op de Facebookpagina van Side 7 bekend gemaakt.

Heb jij ook al zo’n zin in deze workshop? Hou dan onze socials in de gaten en doe binnenkort mee met een toffe winactie. Wie weet maak jij dan kans op een voorproefje van deze workshop!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top