Schrijf je nu in voor de Cosplay Contest!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Evenementenhal Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die alles uit de kast halen om hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters te showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-.

Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers zijn natuurlijk ook welkom om in cosplay outfit naar het event te komen! Uiteraard is ook iedereen zonder cosplay ook meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar.

De inschrijvingen lopen van 17 februari t/m 9 maart.

Lees verder voor meer informatie en het reglement!

De Cosplay Contest wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

Ontdek meer

Eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst vanwege coronavirus

De eerste editie van Heroes Made in Asia is verplaatst naar 15 en 16 augustus 2020 vanwege het coronavirus. De maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. De gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en betrokkenen staat voorop.

Maak kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia

Ontvang als eerste de programmering, aankondigingen en al het nieuws van Heroes Made in Asia. schrijf je nu in voor de HMIA nieuwsbrief en maak kans op 2 VIP tickets voor het evenement op 28 of 29 mei.  

Scroll naar top