Schrijf je nu in voor de Cosplay Contest!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Evenementenhal Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die alles uit de kast halen om hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters te showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-.

Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers zijn natuurlijk ook welkom om in cosplay outfit naar het event te komen! Uiteraard is ook iedereen zonder cosplay ook meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar.

De inschrijvingen lopen van 17 februari t/m 9 maart.

Lees verder voor meer informatie en het reglement!

De Cosplay Contest wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top