Schrijf je nu in voor de Cosplay Contest!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Evenementenhal Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die alles uit de kast halen om hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters te showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-.

Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers zijn natuurlijk ook welkom om in cosplay outfit naar het event te komen! Uiteraard is ook iedereen zonder cosplay ook meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar.

De inschrijvingen lopen van 17 februari t/m 9 maart.

Lees verder voor meer informatie en het reglement!

De Cosplay Contest wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

Ontdek meer

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Ontdek de gloednieuwe Disney+ Original Serie Shōgun

FX’s Shōgun, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell, speelt zich af in het Japan van het jaar 1600, vlak voor de start van een grote burgeroorloog. Producent Hiroyuki Sanada schittert als Lord Yoshii Toranaga.

Scroll naar top