Schrijf je nu in voor de Cosplay Contest!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Evenementenhal Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die alles uit de kast halen om hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters te showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-.

Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers zijn natuurlijk ook welkom om in cosplay outfit naar het event te komen! Uiteraard is ook iedereen zonder cosplay ook meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar.

De inschrijvingen lopen van 17 februari t/m 9 maart.

Lees verder voor meer informatie en het reglement!

De Cosplay Contest wordt mede mogelijk gemaakt door Hype Creations.

Ontdek meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!