Exclusieve sneak peek op de locatie van Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwsgierig geworden naar Heroes Made in Asia? Cosplayer Sakuraflor neemt je in een video mee door de hallen van het event in de Evenementenhal Gorinchem en laat zien wat je kunt verwachten op 15 & 16 augustus 2020.

Loop mee door de grote hal, ontdek het bovendek en laat je verrassen door de andere hypermoderne en vooral sfeervolle ruimtes waar allerlei programmaonderdelen plaatsvinden en waar je vooral ook lekker met je vrienden kunt chillen!

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top