Exclusieve sneak peek op de locatie van Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nieuwsgierig geworden naar Heroes Made in Asia? Cosplayer Sakuraflor neemt je in een video mee door de hallen van het event in de Evenementenhal Gorinchem en laat zien wat je kunt verwachten op 15 & 16 augustus 2020.

Loop mee door de grote hal, ontdek het bovendek en laat je verrassen door de andere hypermoderne en vooral sfeervolle ruimtes waar allerlei programmaonderdelen plaatsvinden en waar je vooral ook lekker met je vrienden kunt chillen!

Ontdek meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!