Exclusieve sneak peek op de locatie van Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nieuwsgierig geworden naar Heroes Made in Asia? Cosplayer Sakuraflor neemt je in een video mee door de hallen van het event in de Evenementenhal Gorinchem en laat zien wat je kunt verwachten op 15 & 16 augustus 2020.

Loop mee door de grote hal, ontdek het bovendek en laat je verrassen door de andere hypermoderne en vooral sfeervolle ruimtes waar allerlei programmaonderdelen plaatsvinden en waar je vooral ook lekker met je vrienden kunt chillen!

Ontdek meer

Eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst vanwege coronavirus

De eerste editie van Heroes Made in Asia is verplaatst naar 15 en 16 augustus 2020 vanwege het coronavirus. De maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. De gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en betrokkenen staat voorop.

Maak kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia

Ontvang als eerste de programmering, aankondigingen en al het nieuws van Heroes Made in Asia. schrijf je nu in voor de HMIA nieuwsbrief en maak kans op 2 VIP tickets voor het evenement op 28 of 29 mei.  

Scroll naar top