Maak kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ontvang als eerste de programmering, aankondigingen en al het nieuws van Heroes Made in Asia. schrijf je nu in voor de HMIA nieuwsbrief en maak kans op 2 VIP tickets voor het evenement op 28 of 29 mei.

Wil jij de eerste zijn die op de hoogte gebracht wordt van programmaonderdelen, weten welke artiesten er komen of aan welke workshops jij kunt deelnemen op Heroes Made in Asia? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

En dat is nog niet alles.. Meld jij jezelf voor zondag 19 februari aan voor de nieuwsbrief? Dan maak je automatisch kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia.

De winnaar wordt bekend gemaakt via de eerste nieuwsbrief van Heroes Made in Asia.

Ontdek meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!