Maak kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ontvang als eerste de programmering, aankondigingen en al het nieuws van Heroes Made in Asia. schrijf je nu in voor de HMIA nieuwsbrief en maak kans op 2 VIP tickets voor het evenement op 28 of 29 mei.

Wil jij de eerste zijn die op de hoogte gebracht wordt van programmaonderdelen, weten welke artiesten er komen of aan welke workshops jij kunt deelnemen op Heroes Made in Asia? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

En dat is nog niet alles.. Meld jij jezelf voor zondag 19 februari aan voor de nieuwsbrief? Dan maak je automatisch kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia.

De winnaar wordt bekend gemaakt via de eerste nieuwsbrief van Heroes Made in Asia.

Ontdek meer

Eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst vanwege coronavirus

De eerste editie van Heroes Made in Asia is verplaatst naar 15 en 16 augustus 2020 vanwege het coronavirus. De maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. De gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en betrokkenen staat voorop.

Scroll naar top