Maak kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontvang als eerste de programmering, aankondigingen en al het nieuws van Heroes Made in Asia. schrijf je nu in voor de HMIA nieuwsbrief en maak kans op 2 VIP tickets voor het evenement op 28 of 29 mei.

Wil jij de eerste zijn die op de hoogte gebracht wordt van programmaonderdelen, weten welke artiesten er komen of aan welke workshops jij kunt deelnemen op Heroes Made in Asia? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

En dat is nog niet alles.. Meld jij jezelf voor zondag 19 februari aan voor de nieuwsbrief? Dan maak je automatisch kans op 2 VIP tickets voor Heroes Made in Asia.

De winnaar wordt bekend gemaakt via de eerste nieuwsbrief van Heroes Made in Asia.

More to explorer

Gelukkig Midherfstfestival!

Het midherfstfestival is een traditioneel festival gevierd in China, Singapore, Maleisië, Cambodja, Vietnam en Hongkong. De reden voor deze viering is hetzelfde als in meest Oost en Zuidoost-Azië. Het is de dag om de schoonheid van de volle maan te vieren. Laten we eens kijken naar de verschillende culturen en traditie die komen door bij de viering van de volle maan op de 10 september.

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top