De Heroes Made in Asia Early Bird ticketsale is van start!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. Bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur. Grijp nu je kans om een Early Bird ticket aan te schaffen! De verkoop loopt tot en met 17 januari, 2020.

Tijdens de Early Bird ticketverkoop koop jij jouw ticket tegen een gereduceerd tarief. Een dagticket kun je nu voor €19,00 verkrijgen en een weekend ticket voor €30,00 (excl. service en administratiekosten). Ook de Kids- en VIP-tickets zijn beschikbaar in de Early Bird sale.

Blok 23 en 24 mei in jouw agenda!

 

Wees er snel bij want er is slechts een maximum aantal kaarten beschikbaar. De verkoop loopt tot 17 januari 2020 of zolang de voorraad strekt. 

Ontdek meer

Food Friday – Onigiri

Vandaag gaan we Onigiri maken! Wist je dat Onigiri rijstballen zijn die in verschillende vormen komen, zoals driehoekjes of hartjes? En wist je dat ze vaak gevuld zijn met heerlijke vullingen, zoals vis, avocado of gedroogd fruit?

Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!