Nieuw Aziatisch popcultuur event ‘Heroes Made In Asia’ in mei 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het populaire Aziatische popcultuur evenement Heroes Made in Asia komt in 2020 voor het eerst naar Nederland. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 mei in Evenementenhal Gorinchem en maakt deel uit van het succesvolle merk Heroes, het grootste netwerk van pop culture evenementen in Europa. 

Met Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem voor één weekend compleet omgetoverd en waant de bezoeker zich in de wereld van de Aziatische popcultuur. Duik mee in een universum vol Japanse animatiefiguren, Aziatische popcultuur, manga, anime en gaming. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops en activiteiten en hoeven zich geen moment te vervelen. We brengen bijpassende internationale gasten naar Gorinchem en maken cosplay één van de hoofdelementen van het programma. Daarnaast zal een groot gedeelte van het event bestaan uit merchandise stands waar fans hun hart kunnen ophalen.

Met het succes van Heroes Dutch Comic Con (40.000+ bezoekers) willen we het Heroes portfolio in Nederland verder uitbreiden speciaal voor fans van Anime en Manga. Heroes Made in Asia is hét platform waarbij gelijkgestemde elkaar kunnen ontmoeten om hun passies te delen en nieuwe vrienden te maken. Het is dan ook een grote eer om de Nederlandse editie van Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem te organiseren.

De eerste editie van Heroes Made in Asia vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15.

De Early Bird ticket verkoop start aankomende vrijdag 20 december om 12.30u. Zorg dat je erbij bent!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top