Nieuw Aziatisch popcultuur event ‘Heroes Made In Asia’ in mei 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het populaire Aziatische popcultuur evenement Heroes Made in Asia komt in 2020 voor het eerst naar Nederland. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 mei in Evenementenhal Gorinchem en maakt deel uit van het succesvolle merk Heroes, het grootste netwerk van pop culture evenementen in Europa. 

Met Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem voor één weekend compleet omgetoverd en waant de bezoeker zich in de wereld van de Aziatische popcultuur. Duik mee in een universum vol Japanse animatiefiguren, Aziatische popcultuur, manga, anime en gaming. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops en activiteiten en hoeven zich geen moment te vervelen. We brengen bijpassende internationale gasten naar Gorinchem en maken cosplay één van de hoofdelementen van het programma. Daarnaast zal een groot gedeelte van het event bestaan uit merchandise stands waar fans hun hart kunnen ophalen.

Met het succes van Heroes Dutch Comic Con (40.000+ bezoekers) willen we het Heroes portfolio in Nederland verder uitbreiden speciaal voor fans van Anime en Manga. Heroes Made in Asia is hét platform waarbij gelijkgestemde elkaar kunnen ontmoeten om hun passies te delen en nieuwe vrienden te maken. Het is dan ook een grote eer om de Nederlandse editie van Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem te organiseren.

De eerste editie van Heroes Made in Asia vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15.

De Early Bird ticket verkoop start aankomende vrijdag 20 december om 12.30u. Zorg dat je erbij bent!

Ontdek meer

Dit waren de winnaars van de Cosplay Contest!

Op Heroes Made in Asia vond op zaterdag de Cosplay Contest plaats. Uit alle deelnemers werd door onze Cosplay jury een top 3 gekozen. Ben jij benieuwd we er allemaal gewonnen hebben?

Scroll naar top