Boek een stand voor Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Inmiddels kunnen exposanten zich inschrijven voor de eerste editie van Heroes Made in Asia. De eerste editie zal plaatsvinden op 23 & 24 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem en naar verwachting zullen ongeveer 10.000 fans dit evenement bezoeken.

Verkoopt u producten of biedt u diensten aan die gerelateerd zijn aan de aziatische popcultuur? Dan is dit hét event om aan deel te nemen. Er is echter plek voor ongeveer 100 exposanten en aangezien al veel partijen zich hebben ingeschreven zijn er nog maar enkele stands beschikbaar. Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, vul dan nu dit contactformulier in zodat wij u kunnen benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

More to explorer

Scroll naar top