Heroes College

Heroes College

Bij de Heroes Workshops area kan je, onder andere, jezelf onderdompelen in de Aziatische cultuur doormiddel van verschillende workshops. Beleef een Japanse Theeceremonie, maak de mooiste creaties van origami en leer hoe je je naam kan schrijven in het Japans!

Education first

Wil je over de wereld reizen, Seoul en Tokio ontdekken en Koreanen van Japans leren? Education First zal een presentatie verzorgen om jou te informeren over de verschillende taalreizen naar Azië. Ook kan je vragen stellen aan oud-studenten.

"Kyaraben" workshop

Tokyo doll geeft een "Kyaraben" workshop, waarbij jij jouw favoriete karakter kan omtoveren in een smaakvolle lunchbox!

Workshop ''Wereldbouw'

De werelden die tot leven komen in de fantastische literatuur zijn ontsproten aan de verbeelding. Maar ze zijn ook echt en hebben een geschiedenis. Op welke manieren kun je een wereld bouwen zodat de personages deze kunnen bewonen en er avonturen beleven?

Workshop ''Vormgeven van een personage''

Personages komen ergens vandaan en gaan ergens naartoe. En in de tussentijd leren we hen kennen. Wat voor types personages zijn er en hoe kun je een personage zelf ontwikkelen. Aan de hand van voorbeelden gaan de deelnemers aan de slag onder begeleiding van een of meerdere auteurs om een nieuw persoon onze wereld te laten betreden.

Scroll naar top