Gaming Tournaments

WELKE TOERNOOIEN ZIJN ER TIJDENS HEROES MADE IN ASIA?

Doe mee aan een van onze toernooien en win toffe prijzen!

Let op; Voor deelname aan het Super Smash Bros. Ultimate toernooi moet je in het bezit zijn van een Gaming Ticket!

Super Smash Bros. Ultimate

Heb jij het in je om de Ultimate Champion te worden? Koop een Gaming Ticket, doe mee en neem cash mee naar huis. De totale prijzenpot bedraagt €1.500!

Pokémon Unite

Vecht met je favoriete Pokémon tegen andere bezoekers in Pokémon Unite tijdens Heroes Made in Asia! Ga jij voor Charizard of ben jij meer het type voor Gengar? Welke Pokémon ook bij jouw speelstijl past, iedereen is welkom om Pokémon Unite te komen spelen!

Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ is ontstaan uit wat de Dragon Ball-serie zo geliefd en beroemd maakt: spectaculaire gevechten tussen almachtige strijders. Stel je droomteam samen en scherp je vaardigheden aan om de supersnelle tag-combinaties uit te voeren. Ranked games, interactieve lobby en een 6-player Party Match. Er is voor elk wat wils! Kom langs in onze free to play area om deze game te spelen!

Tekken

Tekken is een van de succesvolste reeks van computerspellen van het Japanse bedrijf Namco met wereldwijd ruim 40 miljoen verkochte exemplaren. In deze serie vechtspellen is het de bedoeling om de tegenstander met behulp van onder andere combo's en worpen te verslaan. Kom Tekken spelen in onze Gaming Area!

Scroll naar top