Coronavirus FAQ
voor exposanten

maatregelen voor exposanten

In verband met COVID-19, zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen, zodat we het evenement veilig en verantwoord kunnen organiseren. In samenspraak met de lokale overheid hebben we een aantal gezondheids- en veiligheidsmaatregelen opgesteld naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM. Lees ze door op onderstaande button te klikken.

covid-19 FAQ voor exposanten

De Nederlandse overheid heeft besloten om alle evenementen in Nederland te verbieden tot 1 september. Hierdoor zijn wij uit overmacht genoodzaakt om Heroes Made in Asia te verplaatsen.

In juridische zin hebben de exposanten en Easyfairs een overeenkomst met elkaar. Op grond van de algemene voorwaarden heeft Easyfairs het recht om Heroes Made in Asia Gorinchem te verschuiven. Easyfairs beroept zich hierbij op een situatie van overmacht. Het virus verspreidt zich onvoorspelbaar en oncontroleerbaar, waardoor ontwikkelingen zich voltrekken buiten de controle van Easyfairs.

Het is mogelijk om uw deelname te annuleren, echter blijft de verplichting staan om uw factuur te voldoen. Ik het geval dat u de betaling al heeft gedaan, is ook crediteren niet mogelijk. Dat komt omdat we de beurs verschuiven naar een later tijdstip als gevolg van een overmacht situatie, zoals beschreven staat in artikel 15 van de algemene voorwaarden van Easyfairs.

Kosten die gemaakt zijn voor standbouw, transport en hotels zijn voor rekening van de exposant. Easyfairs zal daarvoor geen compensatie aanbieden. We realiseren ons dat dit een extra kostenpost is voor bedrijven. Net zoals onze exposanten te maken hebben met kosten, hebben ook wij te maken met grote kostenposten die we nergens op kunnen verhalen.

Ja, dat mag. Deze situatie staat genoemd in de algemene voorwaarden, waarbij we ons beroepen op overmacht.

Alle exposanten behouden hun plek én hun standnummer. Mocht je concrete vragen hebben m.b.t. je deelname, kan je altijd contact opnemen met je contactpersoon.

Ja, de bevestiging die je hebt ontvangen, blijft geldig.

Scroll naar top