Coranavirus FAQ
voor bezoekers

Coranavirus FAQ voor bezoekers

Algemene vragen

De Nederlandse overheid heeft besloten om alle evenementen te annuleren tot 1 september. Hierdoor zijn wij uit overmacht genoodzaakt om Heroes Made in Asia te verplaatsen.

We hebben heel bewust gekeken naar een datum die zo ver mogelijk weg staat van de dag van vandaag. Uiteraard hopen we dat het evenement op de nieuwe data wel door kan gaan, maar als dit niet het geval is zal er wederom worden gekeken naar een alternatief.

Tickets & Vouchers

Ja, de tickets zijn geldig op de nieuwe data.

  • Tickets voor zaterdag 23 mei/15 augustus zijn geldig op zaterdag 8 mei 2021
  • Tickets voor zondag 24 mei/16 augustus zijn geldig op zondag 9 mei 2021
  • Weekendtickets zijn geldig voor het gehele weekend op 8 en 9 mei 2021

We hopen uiteraard dat je tijdens deze eerste editie aanwezig bent, maar mocht je écht niet kunnen dan kun je dat aangeven bij Paylogic via deze link. Dit kan tot 8 juli, 23,59 uur. Alle tickethouders hebben ook een e-mail gehad waarin exact staat beschreven wat je moet doen om je geld terug te krijgen, een voucher aan te vragen of een donatie te doen.

Als je evenement wordt verplaatst binnen 13 maanden na de oorspronkelijke datum, dan blijft je ticket gewoon geldig voor het verplaatste evenement. Kun je niet op de vervangende datum, dan krijg je je aankoopbedrag (inclusief service- en/of reserveringskosten) terug in de vorm van een voucher, een digitaal tegoed. De voucher is ten minste 12 maanden geldig.

Je kunt het tegoed minimaal 12 maanden na uitgifte gebruiken om een ticket te kopen voor een editie van Heroes Made in Asia.

Graag zelfs, je helpt Heroes Made in Asia hier enorm mee! Je kunt er voor kiezen om een deel van jouw order te doneren of de volledige waarde.

Wat jammer dat je niet kunt! Maak dan gebruik van een van de volgende opties:

  1. Kijk of je jouw ticket kunt verkopen aan een vriend of familie
  2. Probeer je ticket te verkopen via Ticketswap, dit is een veilige site voor zowel koper als verkoper.
  3. Doneer de kosten van jouw ticket, of een deel ervan.
  4. Vraag een voucher die je op een later moment in kunt zetten en zo alsnog van Heroes Made in Asia te kunnen genieten.

Door te kiezen voor een voucher of donatie, steun je het voortbestaan van Heroes Made in Asia. Als je echt je geld terug wil, kan je een refund aanvragen. Alle tickethouders hebben een email ontvangen met meer informatie. Heb je de mail niet ontvangen? Doe dan hier jouw aanvraag. 

Let op: vraag je een restitutie aan, dan zal de terugbetaling een maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement uitgevoerd worden.

Je kunt alleen een voucher aanvragen voor de gehele waarde van de bestelling. Dit kan dus niet gedeeltelijk of per ticket, maar alleen voor de gehele order.

Ook gekochte tickets via Ticketswap blijven gewoon geldig voor volgend jaar.

Echter kun je voor dit ticket geen voucher, donatie of restitutie aanvragen. In dat geval dien je contact op te nemen met Ticketswap of de verkoper.

Scroll naar top