De HMIA Regular Tickets zijn beschikbaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Met een Regular Ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland. Bezoek Heroes Made in Asia op 6 & 7 mei 2023! We hebben heel veel activiteiten op het programma staan. Zo zijn er  workshops waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. Daarnaast kun je genieten van heerlijke gerechten, snacks en dranken op de Food Market.
Op het gebied van Cosplay kun je je ogen uitkijken. Overal kun je de mooiste creaties van anderen zien. Ga naar de Main Stage als je de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest bij wilt wonen. Wat een pracht en praal! Iedereen straalt in hun eigen gemaakte Cosplays. Ga ook maar alvast sparen voor alle geweldige merchandise die op Heroes Made in Asia verkrijgbaar is. Ben je fan van Anime? Dan kun jij Funko Pops, key chains, kleding, muismatten, plushies en nog veel meer krijgen van jouw favoriete franchise op de Asian Market. In de Gaming Area worden alle gaming toernooien gehouden en kun je de hele dag door al jouw favoriete spellen spelen, van Super Smash Bros. Ultimate tot Osu! Natuurlijk hebben we weer hele leuke Special Guests die deze editie langs zullen komen om al hun fans te zien. Maar wie dat zijn, houden we voor nu nog even geheim! Wil jij dit allemaal ook meemaken? Ga dan naar onze ticketshop en koop kaarten voor jezelf, vrienden en familie!

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top