Maandag zijn de regular tickets beschikbaar!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De verkoop van de regular tickets gaat maandag 24 januari van start! Met een regular ticket heb je toegang tot het meest toffe event in de Aziatische cultuur in Nederland!

We hebben heel veel activiteiten op het programma staan. Zo zijn er authentieke workshops, zoals de Tea Ceremony, de K-pop dance workshops en fighting workshops waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven.

En we hebben ook nieuws: komende editie bereiden we onze Foodmarket uit! Nog meer heerlijke gerechten, snacks en dranken worden daar vers voor jou bereid!

Op het gebied van Cosplay zal je je ogen uitkijken. Overal kan je de mooiste kostuums en creaties van anderen zien. En ga naar de Main Stage als je de Cosplay Catwalk en Cosplay Contest bij wilt wonen. Wat een pracht en praal! Iedereen straalt in hun eigen gemaakte cosplays.

Ga ook maar alvast sparen voor alle geweldige merchandise die op heroes Made in Asia verkrijgbaar is. Ben je fan van Anime? Dan kan jij Funko Pops, key chains, kleding, muismatten, plushies en nog veel meer krijgen van jouw favoriete franchise.

Voor de gamers hebben we ook een hele area. In deze area worden alle gaming toernooien gehouden en kan je de hele dag door al jouw favoriete spellen spelen, van Super Mario tot Osu!

En natuurlijk hebben we weer hele leuke special guests die deze editie langs zullen komen om al hun fans te zien. Maar wie dat zijn, houden we voor nu nog even geheim!

Wil jij dit allemaal ook meemaken? Ga dan maandag naar onze ticketshop en koop kaarten voor jezelf, vrienden en familie!

 

 

More to explorer

Scroll naar top