Studio Royal Ink is aanwezig tijdens Heroes Made in Asia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Een zeer unieke deelnemer dit jaar aan Heroes Made in Asia is toch zeker wel Royal Ink gelegen in Brunssum, Zuid-Limburg. In 2014 richtte eigenaar Nick Limpens tattoo studio Royal Ink op in Brunssum. Inmiddels 7 jaar later is Royal Ink uitgegroeid tot een waar begrip in de tattoo wereld en omstreken. Kwaliteit, Hygiëne en persoonlijke ontwerpen staan hoog in het vaandel!

Met 3 artiesten – Nick Limpens – Vincent Wijnands – Malcolm Deutz, kun je bij de studio voor bijna iedere stijl terecht. Iedere artiest heeft een eigen stijl en brengt dit tot leven bij hun klanten op de huid. 

Hiermee creëren zij unieke ontwerpen op maat gemaakt voor iedere klant. De studio is open voor iedereen en ze proberen hier een relaxte gezellige sfeer te creëren. Het huiselijke gevoel draagt bij aan het contact tussen klant en artiest. Royal Ink gelooft dat deze band zo versterkt word en het eindproduct tot iets moois brengt.

Nick specialiseert zich in het tatoeëren van anime, cartoons en movie themed realisme. Denk bijvoorbeeld aan Dragonball Z, Naruto, Rick and Morty, Marvel en Star Wars. Een perfecte fit voor een Comic con event! Nick zal samen met zijn collega-artiest Peter Hilgers van Tinten-Manufaktur Tattoo uit Aachen aanwezig zijn op dit grootse event. Beide zijn live in actie te bewonderen terwijl zij werken aan een kleurrijk anime project. Kom gerust langs de stand om dit van dichtbij te zien.

Ben je zelf geïnteresseerd in een tattoo in deze stijl, kom dan zeker langs de stand voor inspiratie en informatie. Hier vind je ook een gelimiteerd aantal prints van unieke tekeningen gemaakt door Nick en merchandise van de studio!

Studio Royal Ink kijkt uit naar Heroes Made in Asia!

Wil jij Studio Royal Ink en de kunsten van ware artiesten in levende lijve zien? Koop dan hier je tickets voor Heroes Made in Asia! 

Ontdek meer

Terugblik: Heroes Made in Asia 2024

Vol enthousiasme kijken we terug naar Heroes Made in Asia, waar fans uit het hele land samenkwamen om hun passie voor de Aziatische popcultuur te delen.

Opgelet; belangrijke mededeling! Aankomende zondag rijden er geen treinen van en naar station Gorinchem.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen vanuit Prorail dat er aankomende zondag 25 februari spoedwerkzaamheden zijn aan het spoor. Wij zijn het gesprek aangegaan maar helaas konden de werkzaamheden niet worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit voor sommige van jullie problemen kan veroorzaken. Als vervangend vervoer zal de NS wel bussen inzetten. Maar houd er dus rekening mee dat je hierdoor langer onderweg bent.

Bezoek Go-Tan op Heroes Made in Asia

‘’Hallo, wij zijn Go-Tan! Geen food brand zoals je gewend bent, maar een foodloving family uit Azië. Go-Tan is een familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door Bing en Han, de zoons van oprichter Frans Go. Bing is de baas van het familiebedrijf en Han bedenkt, ontwikkelt en keurt alle producten. Misschien heb je zijn hem al op onze verpakkingen zien staan? Of ken je hem van onze televisiecommercials?”

Scroll naar top