Studio Royal Ink is aanwezig tijdens Heroes Made in Asia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een zeer unieke deelnemer dit jaar aan Heroes Made in Asia is toch zeker wel Royal Ink gelegen in Brunssum, Zuid-Limburg. In 2014 richtte eigenaar Nick Limpens tattoo studio Royal Ink op in Brunssum. Inmiddels 7 jaar later is Royal Ink uitgegroeid tot een waar begrip in de tattoo wereld en omstreken. Kwaliteit, Hygiëne en persoonlijke ontwerpen staan hoog in het vaandel!

Met 3 artiesten – Nick Limpens – Vincent Wijnands – Malcolm Deutz, kun je bij de studio voor bijna iedere stijl terecht. Iedere artiest heeft een eigen stijl en brengt dit tot leven bij hun klanten op de huid. 

Hiermee creëren zij unieke ontwerpen op maat gemaakt voor iedere klant. De studio is open voor iedereen en ze proberen hier een relaxte gezellige sfeer te creëren. Het huiselijke gevoel draagt bij aan het contact tussen klant en artiest. Royal Ink gelooft dat deze band zo versterkt word en het eindproduct tot iets moois brengt.

Nick specialiseert zich in het tatoeëren van anime, cartoons en movie themed realisme. Denk bijvoorbeeld aan Dragonball Z, Naruto, Rick and Morty, Marvel en Star Wars. Een perfecte fit voor een Comic con event! Nick zal samen met zijn collega-artiest Peter Hilgers van Tinten-Manufaktur Tattoo uit Aachen aanwezig zijn op dit grootse event. Beide zijn live in actie te bewonderen terwijl zij werken aan een kleurrijk anime project. Kom gerust langs de stand om dit van dichtbij te zien.

Ben je zelf geïnteresseerd in een tattoo in deze stijl, kom dan zeker langs de stand voor inspiratie en informatie. Hier vind je ook een gelimiteerd aantal prints van unieke tekeningen gemaakt door Nick en merchandise van de studio!

Studio Royal Ink kijkt uit naar Heroes Made in Asia!

Wil jij Studio Royal Ink en de kunsten van ware artiesten in levende lijve zien? Koop dan hier je tickets voor Heroes Made in Asia! 

Ontdek meer

Wat kan je verwachten van Huion Nederland op de Heroes Made in Asia?

Wij van Huion Nederland kijken ontzettend uit om jullie de bezoekers van Heroes Made Asia kennis te laten maken met onze grafische tablets. Van een kunstenaar tot architect of scholier, de tablet van Huion is voor veel mensen een grote toevoeging om hun werk te verbeteren en gedetailleerder te maken.

House of Wax op Heroes Made in Asia

House of Wax Entertainment zal deze editie van Heroes Made in Asia aanwezig zijn om jullie allemaal omver te blazen met hun zwaardvecht school F.I.G.H.T.
Vier maal per dag wordt er een spectaculaire showdemonstratie gegeven waarbij de kleding, wapens en vechttechnieken uit vier verschillende Aziatische landen worden uitgelicht. Een echte beleving als je van eeuwenoude vechtkunsten houdt!

Scroll naar top