Evenementenhal Gorinchem, dé thuisbasis voor Heroes Made in Asia.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Evenementenhal in Gorinchem is de thuisbasis voor het nieuwe evenement Heroes Made in Asia. De lancering van dit publieksevenement zal voor het eerst plaatsvinden op deze unieke locatie in Gorinchem op 8&9 mei 2021.

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor Heroes Made in Asia. Een Visit the future evenementenlocatie gelegen aan de A15 met ruime parkeergelegenheid, is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met een grote hal van 15.000 m2 en een pas renoveerde 2e verdieping genaamd “Next Level” is deze venue perfect om bezoekers een life changing experience te geven. We halen alles uit de kast om de coolste Asian popculture content aan te bieden door optimaal gebruik te maken van alles wat deze venue te bieden heeft. Next Level is bovendien voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van licht, geluid en beeld, waar jij jezelf volledig kan wanen in de wereld van Aziatische popcultuur.

Kom ook Anime kijken, of struinen over de marketplace. Geniet van heerlijke Aziatische recepten of chill in de lounge en kom even bij samen met je vrienden.

Onze host en vriend van de show Sakuraflor heeft al een bezoekje gemaakt en een leuke video geschoten. Check hem even om alvast een goede indruk te krijgen van de evenementenlocatie.

Ontdek meer

Corona update | 18 november

In de persconferentie van dinsdag 17 november j.l. heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown opheffen. Dat betekent dat wij vanaf donderdag 19 november weer open mogen, omdat wij een zogeheten doorstroomlocatie zijn. Ook beurzen en congressen zijn vanaf donderdag 19 november weer toegestaan. Om jullie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, beogen wij jullie de meest gestelde vragen hieronder te beantwoorden.

Scroll naar top