Deel jouw lekkerste Aziatische recept met ons en win 2 vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia op 8 en 9 mei 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu de eerste editie van Heroes Made In Asia verplaatst is naar mei 2021 hebben wij een idee bedacht om onze toekomstige bezoekers alvast een voorproefje van het evenement te geven. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor Heroes Made in Asia roepen we jou op om je lekkerste Aziatische gerecht in te zenden. Verder zal er een selectie worden gemaakt van de andere ingezonden recepten, welke vervolgens ook op onze website worden geplaatst. Zo kan iedereen thuis aan de slag kan met het ontdekken van de Aziatische keuken.

Hoe kan ik meedoen?

1. Kies jouw favoriete Aziatische gerecht en type het recept uit. Hoe creatiever, hoe beter.

2. Voeg een (zelfgemaakte) afbeelding toe van jouw gekozen gerecht

3. Dit alles kan gedeeld worden via stories/getagde post. Tag @heroesmadeinasia (instagram) of @MadeInAsiaNL (twitter) of @HeroesMadeInAsiaNL (Facebook)

De winnaar van de vrijkaartjes krijgt een persoonlijk bericht.

Hou onze socials in de gaten en mis niks over de eerste editie van Heroes Made in Asia!

Ontdek meer

Goed nieuws voor Heroes Made in Asia

Goed nieuws voor alle fans van de Aziatische popcultuur: het licht staat op groen voor Heroes Made in Asia. Tijdens de persconferentie van 24 juni heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat ook evenementen en bijeenkomsten vanaf 1 juli weer door kunnen gaan.

Scroll naar top