Nieuwsupdate naar aanleiding van persconferentie premier Rutte

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op 21 april is door Minister-president Mark Rutte kenbaar gemaakt dat in de strijd tegen het coronavirus, het verbod op evenementen verlengd wordt t/m 1 september 2020. Dit heeft direct als gevolg dat de komende editie van Heroes Made in Asia, die gepland stond op 15 & 16 augustus 2020, niet op deze datum door kan gaan.

Deze onvermijdelijke beslissing doet pijn. Niet alleen bij ons als organiserende partij, maar zonder twijfel ook bij exposanten, partners, leveranciers en onze enthousiaste bezoekers die wij graag hadden verwelkomd.

Heroes Made in Asia is een ontmoetingsplek voor fan van de Aziatische popcultuur. Vrienden en fans komen samen om te genieten van Aziatische games, workshops, merchandise, food, artiesten, en om inspirerende cosplayers te spotten en ontmoeten. Dat dit nu niet mogelijk is in deze tijd is een enorme teleurstelling. Daarom doen wij ons uiterste best om een nieuwe datum te vinden voor Heroes Made in Asia, waar op dit moment naar hard aan gewerkt wordt.

Tot die tijd vragen wij even je geduld, zodat we alle benodigde voorbereidingen kunnen treffen om onze exposant en bezoeker zo snel mogelijk meer informatie te geven. Wij kijken enorm uit naar het moment dat we elkaar weer op een veilige manier kunnen ontmoeten en onze passies kunnen delen. Zorg in de tussentijd goed voor jezelf én voor je naasten, blijf veilig en gezond!

-Heroes Made in Asia


Ontdek meer

Corona update | 18 november

In de persconferentie van dinsdag 17 november j.l. heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown opheffen. Dat betekent dat wij vanaf donderdag 19 november weer open mogen, omdat wij een zogeheten doorstroomlocatie zijn. Ook beurzen en congressen zijn vanaf donderdag 19 november weer toegestaan. Om jullie zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, beogen wij jullie de meest gestelde vragen hieronder te beantwoorden.

Scroll naar top