Eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst vanwege coronavirus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beste Heroes Made in Asia fans,

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst gaat worden naar 15 en 16 augustus 2020 in verband met het coronavirus. De maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. De gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en betrokkenen staat voorop.

We keken er enorm naar uit om van Heroes Made in Asia een feest te maken en vinden het erg jammer dat we deze eerste editie moeten verplaatsen, maar zijn wel erg blij dat het nog door kan gaan. Het is niet meer mogelijk om het evenement plaats te laten vinden op de oorspronkelijke datum vanwege de overmacht en onvoorspelbaarheid van het virus dat compleet buiten de macht van organisator Easyfairs ligt. We begrijpen dat dit een teleurstelling is voor alle betrokkenen, maar onze belangrijkste zorg is de veiligheid en gezondheid van iedereen. We kijken er in ieder geval naar uit om er samen met jullie op 15 en 16 augustus een super tof weekend van te maken!

Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum van Heroes Made in Asia in augustus. Bezoekers krijgen ook de keuze om hun geld terug te krijgen. Alle tickethouders ontvangen op korte termijn een email van Heroes Made in Asia en een mail van Paylogic met meer informatie. Heb je vragen? In deze FAQ kun je de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden.

Blijf in de tussentijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Heroes Made in Asia via Instagram, Facebook of Twitter. Of meld je hier aan voor de nieuwsbrief. We zien jullie in augustus voor een te gek weekend waar alles in het teken staat van cosplay, manga, games, sports, music en Asian food!

More to explorer

Cosplay Judge announcement: moemoefever

”Ik doe al meer dan 10 jaar aan Cosplay, en ik vertegenwoordig Finland dit jaar voor World Cosplay Summit samen met mijn partner. Ik ben naaister en ontwerper van beroep en Cosplays maken van tweedehands materialen is mijn favoriete bezigheid!”

Cosplay Judge announcement: Pinyamiu

”Als ik Cosplay wedstrijden beoordeel, let ik op het materiaal, de naden en de pasvorm. Ik doe aan Cosplay sinds ik een tiener was en heb zelfs verschillende Cosplay wedstrijden gewonnen en Finland vertegenwoordigd over de hele wereld!”

Cosplay Judge announcement: Chris Minney

Chris Minney documenteert zijn anime geïnspireerde leven op social media. Hij heeft maar liefst 170k+ volgers. Hij staat ook bekend als de anime fitnesscoach! Zijn gebruikersnaam ‘Be More Shonen’ is een mantra voor anime fans, een mantra die de epische anime verhalen belichaamt waar we allemaal van houden.

Scroll naar top


De reguliere tickets van Heroes Made in Asia zijn uitverkocht!

Op vrijdag 24 maart om 12:00 uur gaan de late tickets in de verkoop. Klik op de onderstaande buttons voor meer info over de ticketverkoop of schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de tickets live zijn!