Eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst vanwege coronavirus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beste Heroes Made in Asia fans,

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat de eerste editie van Heroes Made in Asia verplaatst gaat worden naar 15 en 16 augustus 2020 in verband met het coronavirus. De maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. De gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en betrokkenen staat voorop.

We keken er enorm naar uit om van Heroes Made in Asia een feest te maken en vinden het erg jammer dat we deze eerste editie moeten verplaatsen, maar zijn wel erg blij dat het nog door kan gaan. Het is niet meer mogelijk om het evenement plaats te laten vinden op de oorspronkelijke datum vanwege de overmacht en onvoorspelbaarheid van het virus dat compleet buiten de macht van organisator Easyfairs ligt. We begrijpen dat dit een teleurstelling is voor alle betrokkenen, maar onze belangrijkste zorg is de veiligheid en gezondheid van iedereen. We kijken er in ieder geval naar uit om er samen met jullie op 15 en 16 augustus een super tof weekend van te maken!

Alle toegangskaarten blijven geldig voor de nieuwe datum van Heroes Made in Asia in augustus. Bezoekers krijgen ook de keuze om hun geld terug te krijgen. Alle tickethouders ontvangen op korte termijn een email van Heroes Made in Asia en een mail van Paylogic met meer informatie. Heb je vragen? In deze FAQ kun je de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden.

Blijf in de tussentijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Heroes Made in Asia via Instagram, Facebook of Twitter. Of meld je hier aan voor de nieuwsbrief. We zien jullie in augustus voor een te gek weekend waar alles in het teken staat van cosplay, manga, games, sports, music en Asian food!

Ontdek meer

Scroll naar top